Pikkujoulut Break Sokos Hotel Flamingo Vantaa viihdekeskus elämys Jumbo kylpylä juhlat
Kategoriatunnus_Break
Vietä ihan parhaat pikkujoulut Break Sokos Hotel Flamingossa

Ihan parhaat pikkujoulut Flamingossa

Alk. pe–la 127 € 
/vrk/2 hh

Pikkujouluja ei syyttä sanota vuoden hauskimmaksi juhlaksi – varsinkin kun niitä viettää hotellissa, jossa valtavan viihdekeskuksen elämykset löytyvät samasta rakennuksesta. Suurille ryhmille on tarjolla huikeat tapahtumatilat, pikkujoulumenut ja räätälöidyt ohjelmat. 

Pikkujoulut ystävien kesken

Ennen illan huveja on ilo majoittua rauhassa viihtyisään huoneeseen. Kenties lasillinen poreilevaa ja skoolaus ystävien kanssa tulevalle illalle – ja sitten yhdessä Flamingo Spa Kylpylään nauttimaan höyrysaunasta, porealtaista ja ihanan hemmottelevista hoidoista.

Näissä pikkujouluissa ei kyllästytä pöydässä istuen, vaan valitaan koko porukkaa eniten houkuttavat aktiviteetit. Tarjolla on muun muassa kauden kuumimmat leffat, hohtogolfausta, keilausta, Prison Islandin seikkailuja ja hurjaa Megazonen lasertaistelua. Lue lisää Flamingon Viihdekeskuksesta ja kysy lippuja eri aktiviteetteihin vastaanotostamme.

Herkuista ja juomista vastaa Amarillo, jonka burgerit, fajitakset ja wingsit lennättävät suoraan Texasin tuliseen sydämeen.

Ja kun ilta on juhlittu loppuun, on ilo kietoutua sängyn pehmeyteen ja herätä virkeänä monipuoliselle Break-aamiaiselle.

Break Sokos Hotel Flamingo, Vantaa

Hinta omistajalle alk. 127 €/vrk/2 hh, kun varaus tehdään netissä. Hinta voimassa pe–la 1.11.–15.12.2019.

Hintaan sisältyy:

  • Majoitus
  • Aamiainen

Pikkujoulut isolle ryhmälle

Bankett Flamingossa ja Eventissä järjestät näyttävät ja elämykselliset pikkujoulut isommalle porukalle – tilat yhdistettynä jopa 500 hengelle. Tarjolla on herkullinen pikkujoulumenu, moderni video-, valo- ja äänitekniikka sekä toiveittesi mukaan räätälöity ohjelma.
Lue lisää ja ota yhteyttä >>

Nyt juhlitaan, tervetuloa! 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Break Sokos Hotel Flamingo

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone