Menu
Joulu Break Sokos Hotel Flamingossa Vantaalla
Kategoriatunnus_Break

Huoleton Joulu Flamingossa

jopa -25%  

Yksin, kaksin tai perheen kanssa – Flamingon joulu on huoleton. Viihdekeskusjouluun kuuluu kylpyläiloja, keilailua ja suosikkileffoja. Viime hetken jouluostokset teet kätevästi yli sadan kaupan joukosta kauppakeskus Jumbossa.

Joulu Break Sokos Hotel Flamingossa

Valitse jouluksi mieleisesi huone Harmony, Joy, Energy tai Flow -teemoista. Tornihotellissa sijaitsevat tilavat perhehuoneet kerrossänkyineen.

Majoituksen hintaan sisältyy:

  • majoitus valitussa huoneluokassa
  • runsas buffetaamiainen

 

Jouluaaton buffetillallinen:

Jos haluat nauttia perinteisestä joulupöydästä, voit tehdä pöytävarauksen Flamingon jouluaaton illallisbuffettiin. Itse Joulupukki on luvannut vierailla illallisella tapaamassa lapsia ja lapsen mielisiä. 

llallisbuffetin hinta on aikuisilta 65 €/hlö ja lapset alle 4v. maksutta 5-11 vuotta 22,50€/hlö , 12-15 vuotta 35€. Illallinen varataan ja maksetaan erikseen. Tutustu menuun tästä!

Flamingo Spa:

Myös Flamingo Spa on avoinna jouluaattona 24.12.2022 klo 10:00-17:00.  Lue lisää palveluista ja hinnoista täältä. www.flamingospa.fi Liput kylpylään on ostettava erikseen.

 

Huoneen varaaminen

Valitse haluamasi päivämäärät. Saat näkyviin saatavilla olevat hinnat ja voit vielä tarkistaa varauksen. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. 

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta. Varaukset voidaan perua kuluitta tulopäivänä klo 18 mennessä. Hinnasta saa S-Etukortilla Bonusta.

Varaukset ja tiedustelut jouluaaton illalliselle Sokos Hotels Myyntipalvelun kautta puh. 0300 870 000 ja www.raflaamo.fi Pöytävarauksen voit tehdä myös kätevästi tästä linkistä.

Tutustu menuun tästä!

Flamingo Spa on avoinna jouluaattona 24.12.2022 klo 10:00-17:00 Lisätietoja heidän palveluistaan ja hinnoista osoitteesta www.flamingospa.fi


 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Break Sokos Hotel Flamingo

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.