Menu

Hotellilahjakortti on loistava lahjaidea

Break Sokos Hotel Flamingon vastaanotossa on myynnissä kahta erilaista hotellilahjakorttia. Suosittelemme tätä erityisesti sellaisille henkilöille lahjaksi, joille haluat turhan tavaran sijaan antaa elämyksiä!

 

HOTELLILAHJAKORTTI STANDARD 99€

Lahjakortti sisältää 1 vrk majoituksen yhden tai kahden hengen standard huoneessa aamiaisineen ja mahdollisine asiakassaunoineen. Lahjakortti käy maksuvälineenä saatavuuden mukaan S-ryhmän Sokos Hotelleissa Suomessa. Huonevaraus tehdään www.sokoshotels.fi käyttämällä lahjakortista löytyvää varauskoodia ja kortti käy maksuvälineenä vain varauskoodin sisältäviin varauksiin. Lahjakortti on voimassa 12kk latauspäivämäärästä. Lahjakortin saatteesta löytyvät tarkemmat varausehdot.

 

HOTELLILAHJAKORTTI SUPERIOR 140€:

Lahjakortti sisältää 1 vrk majoituksen yhden tai kahden hengen superior huoneessa aamiaisineen ja mahdollisine asiakassaunoineen.Lahjakortti käy maksuvälineenä saatavuuden mukaan S-ryhmän Sokos Hotelleissa Suomessa. Huonevaraus tehdään www.sokoshotels.fi käyttämällä lahjakortista löytyvää varauskoodia ja kortti käy maksuvälineenä vain varauskoodin sisältäviin varauksiin. Lahjakortti on voimassa 12kk latauspäivämäärästä. Lahjakortin saatteesta löytyvät tarkemmat varausehdot.

 

 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Break Sokos Hotel Flamingo

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.