Kategoriatunnus_Original
Talvipäivä Mikkelissä

Hiihtolomalla Mikkeliin!

Alkaen 79 € 
/ vrk / H1 tai H2

Hiihtolomaviikoilla Mikkelistä löytyy monenlaista tekemistä jokaiseen makuun. Hyödynnä hiihtolomatarjous ja tule rentoutumaan joko yksin tai läheisten kanssa. 

Hinta alkaen 79€ / vrk / yhden tai kahden hengen huone, muista käyttää varaustunnusta BTALVILOMA21

Tarjous on voimassa 18.2.2021 - 21.3.3021, tarjoushintaisia huoneita on rajallinen määrä. 

Varauksen teet kätevästi tästä

 

Henkilökuntamme suosittelee: 

 

Tornimäen laskettelukeskus löytyy 7km päässä Vaakunasta. Tornimäeltä löytyy neljä rinnettä, snow park ja lapsille ilmainen Lumme - Lastenmaa. Iloinen talviurheilupäivä on taattu Tornimäellä. 

Urpolan luontokeskus sijaitsee alle 1,5 kilometrin päässä hotellilta. Urpolan luonnonsuojelualueen läpi kulkevan luontopolun varrella on paljon mielenkiintoista nähtävää luonnosta kiinnostuneelle. Polulla on kuvitettuja tauluja ja luontokeskuksen läheisyydessä olevalla nuotiopaikalla voi paistaa makkarat ulkoilun päätteeksi.

SuperCorner Mikkeli on aktiivisen koko perheen ykköskohde, jossa ei viima eikä sade haittaa tekemistä. SuperCornerin Freestyle-alueella odottavat isot skeitti- ja scoottialueet, huikeat trampoliinit ja foam-allas. Game Arenalla otetaan toisista mittaa muun muassa lätkätutkan ja keilailun avulla. Seikkailualueella voit kiipeillä korkeuksiin ja kokeilla vauhdikkaita liukumäkiä.

Mysteerin pakohuonepelit Mikkelissä tarjoavat jännitystä ja jumppaa aivonystyröille. Pakohuonepeli on mukavaa tekemistä niin perheille, pariskunnille, ystäväporukoille kuin työryhmillekin.

Mikkelin Teatterin kevään esityskalenterista löytyy mm. Suomen suosituin klassikkofarssi Älä pukeudu päivälliselle sekä Entäs nyt, Niskavuori? Hella Wuolijoen Niskavuori-sarjan viimeiseksi jääneessä osassa seurataan Niskavuoren tilan käänteitä sodan runtelemassa Suomessa. 

Kenkävero tarjoaa koko perheelle mukavaa tutkittavaa ympäri vuoden. Vanha pappilamiljöö huokuu ihanaa tunnelmaa ja puoti pullistee herkkuja ja ihania kotiinviemisiä.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.