Menu
Heymo, Keilaniemi, Espoo, Kaupunkiloma, Perhehuone, Perheloma, Väliovellinen huone
Kolmen huoneen yhdisteltävä Heymo Room

Heymo Room - tilaa jopa seitsemälle yöpyjälle

jopa - 25%  

Heymo Room on kolmen huoneen väliovellinen kokonaisuus, jossa on muuteltavia sänkyratkaisuja ja tilaa yöpyä isommallakin porukalla.

Espoon Heymo 1 on matkailijan paras tukikohta, kun arvostat rauhallisia yöunia ja miellyttävää vuodetta. Heymo Room koostuu kolmesta väliovellisesta huoneesta. Jokaisessa kolmessa huoneessa on oma kylpyhuone eli oman porukan kesken ei tarvitse odotella omaa vuoroaan. Vuoteissamme on liikkumavaraa: yhden sängyistä voit säätää joko parivuoteeksi tai kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Lisäksi löydät Tablebed-vuoteen, joka taittuu sängystä pöydäksi ja pöydästä sängyksi. Voit melkein herätä yöunilta virkeänä valmiiseen palaveripöytään! Eväätkin saa näppärästi Heymo Stationin älykaapista.

Heymo Room soveltuu kaveriporukalle, polttariporukalle, perheelle tai pienelle joukkueelle! Tilaa on seitsemälle yöpyjälle.

Heymo Room S-Etukortilla jopa -25% päivän hinnasta

Näin tarkistat hinnan ja varaat: Täytä sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot (majoituksen päivämäärät sekä henkilömäärä) - muista valita myös "S-ETUKORTTI". Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Lisätietoja: Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 000, ma-pe klo 8-18 tai suoraan hotellista, puh. 020 1234 201 (email. heymo1@sokoshotels.fi)

Puhelun hinta 0300-alkuiseen numeroon: 51 snt/min + pvm/mpm ja 020-alkuiseen numeroon 8,35snt/puh + 16,69 snt/min.

Lämpimästi tervetuloa viihtymään Heymo 1 -hotelliin!

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.