Menu

Häihin valmistaudutaan kaasojen kanssa

Häitä edeltävä yö morsiamen ja kaasojen kesken

Kun siskoni kertoi menevänsä naimisiin, tuntui melkein siltä, kuin minua olisi kosittu. Sain kutsun kaasoksi, ja olin siitä todella otettu. Aloin jännittää siskon häitä enemmän kuin omiani aikanaan. Sain myös hetken aikaa siskon kanssa ennen hänen miehelään menoaan, kun vietimme edeltävän yön kaasojen ja morsiamen kesken hotellissa.

Nykyään morsiamet varaavat usein hotellihuoneen jo häitä edeltäväksi yöksi ja viettävät häiden aattoillan sekä hääaamun kaasojen kanssa - tyttöjen kesken. Meillekin oli siskoni ja toisen kaason kanssa itsestään selvää, että suurta päivää edeltävät hetket vietettäisiin yhdessä hääaaton huoneessa. Askartelimme paikkakortteja ja samalla rauhoittelin hermostunutta ja vähän itkuista morsianta, joka jännitti suurta päiväänsä. Päätimme unohtaa häät hetkeksi kokonaan. Kipaisin lähileipomosta kasan leivoksia ja tilasimme huonepalvelusta pullon kuohuvaa. Loppuilta sujuikin rennosti täysin muista asioista jutellen ja nauraen.

Seuraavana päivänä osat olivat vaihtuneet - morsian oli tyyni kuin viilipytty ja itse olin hermoromahduksen partaalla. Olin lupautunut kaason tehtävien lisäksi myös morsiamen kampaajaksi. Vaikka en epäillyt kampaajan taitojani, niin pelkäsin että mahdollisen epäonnistumiseni vuoksi siskoni hääpäivä menisi pilalle. Morsian itse totesi rauhallisesti, ettei mikään voisi enää pilata hänen päiväänsä, joten hiuksilla ei oikeastaan ollut enää mitään väliä. Sain koottua itseni ja kampauksesta tuli kaunis. Meikkiin minun ei tarvinnut koskea, sillä morsian oli tilannut ammattilaisen avuksi hotelliin. Kahvin ja sämpylöiden voimin valmistauduttiin juhlaan, hymykin alkoi jo olla herkässä. Morsiamesta kampauksineen ja meikkeineen tuli kaunis ja hääpäivästä ikimuistoinen. Illalla menin nukkumaan onnellisena siitä, että sain olla mukana siskoni tärkeässä päivässä ja elää päähenkilön rinnalla kaikki suuret tunteet itkusta iloon.

- Viena

 

Miksi varata huone hääaatoksi

- perinteisesti morsian ja sulhanen yöpyvät erillään häitä edeltävän yön

- vähän luksusta ja juhlan tuntua verrattuna kotona yöpymiseen

- mahdollisuus viettää kaasojen kanssa edellinen ilta rennosti vaikka jutellen, saunoen ja tulevaa suurta päivää fiilistellen

- rauhallinen hääpäivän aamu, hotellilla valmiina aamupala

- kampaajan ja meikkaajan voi tilata suoraan hotellille

- valokuvaajan voi pyytää hotellille ikuistamaan tärkeät valmistautumishetket

 

Suosittelemme:

Original Sokos Hotel Royal Vaasa, Vaasa

Ylimmän kerroksen sviitti, jossa makuuhuone, olohuone, sauna ja erillinen pukeutumishuone. Upea näköala Vaasan ylle.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Royal Vaasa

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.