Gunnarin seurassa keittiössä

Varaa keittiömme ja nauti yhdessä kokkaamisesta upeiden raaka-aineiden ja lähituottajien tarinoiden parissa. Keittiömestarimme johdolla valmistatte koko menun alusta alkaen itse ja opitte myös käsittelemään erilaisia raaka-aineita. Voitte valita sesongin mukaan vaihtuvista menuista teille sopivan kokonaisuuden. Saatavilla liha-, kala ja kasvisvaihtoehdot. Kokkikurssit sopivat noin 10 hengen ryhmille.

 

Hinta 600€ / 8-10hlö. Tapahtuman kesto 4h

Hinta sisältää ruoan, reseptit, keittiömestarin opastuksen, tilavuokran ja lainaessut kurssin ajaksi.

Ota yhteytä niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän näköisenne kokonaisuus! Saatavilla myös menuihin sopivia juomapaketteja.

 

Esimerkkimenut syyskaudelle 2020:

Menu 1

Hillostettua siikaa escabeche

**

Grillattua härkää, kantarellikastiketta ja rosmariiniperunaa

***

 Tyrnikreemillä täytetyt ohukaiset ja vaniljajäätelöä

 

Menu 2

Tattijulienne

***

Riistawallenberg, muusi, herneet ja puolukka

***

Tyrni-valkosuklaamoussea, tyrnihyytelöä ja paahdettua valkosuklaata

 

Tiedustelut ja varaukset:
Myyntipalvelu, Turku, puh.02-337 3800, ma-pe 8.30-16.30.
Tee sähköinen tarjouspyyntö tästä

 

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone