Sokos Hotels kesädiilit tarjous hotelli kesäloma kesätarjous hotellitarjous Varaa Sokos Hotellien kesädiili!

Edulliset kesädiilit Sokos Hotelleissa -20%

Omistajalle -20%  

Joustavalla kesädiilillä ympäri Suomen

Varaa turvalliset ja edulliset kesäyöt Sokos Hotellista! Nyt koko kesän ajan omistajat majoittuvat -20 % edullisemmmin ja ilman ennakkomaksua, joustavalla muutos- ja peruutusmahdollisuudella
 
Kuinka upea onkaan kesäinen Suomi. Vietä turvallinen kesäloma kotimaassa upeissa maisemissa ja piipahda paikkoihin, joissa olet aina halunnut käydä. Onnistuneen lomareissun takaa majoittuminen viihtyisästi Sokos Hotellissa: Omistajan Kesädiilillä se käy nyt 20 % edullisemmin. Varaa pian (et tarvitse varauskoodia)! 
 

Kesädiili on voimassa kaikissa Sokos Hotelleissa. Lähes kaikki Sokos Hotellit ovat avoinna ja varauksia voi tehdä kaikkiin hotelleihin. Toistaiseksi vielä suljettujen, sekä pian avattavien hotellien lista näet täällä »

-20% Päivän hinnasta kesä-, heinä- ja elokuussa


Myyntiaika: 1.6.-9.8.2020
Majoitusaika: 1.6.-31.8.2020
 
Hintaan sisältyy:
  • majoitus valitussa Sokos Hotellissa
  • aamiainen (buffet tai mukaan pakattuna)
  • asiakassauna hotellikohtaisesti
 
Näin tarkistat hinnan ja varaat: Täytä sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot (haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät sekä henkilömäärän) - muista valita myös "S-ETUKORTTI". Et tarvitse varauskoodia - jos hinta on hakemallesi päivälle ja hotellille tarjolla, näkyy se nimellä "OMISTAJAN KESÄDIILI". Jos tuota hintaa ei löydy, tee uusi haku eri päivälle ja/tai hotellille. Hinta ja saatavuus vaihtelevat päivän ja hotellin mukaan.
 
Alennus lasketaan normaalista Päivän hinnasta*. Hinnasta ei saa muita alennuksia. Etu koskee vapaa-ajan matkoja ja on voimassa saatavuuden mukaan. Etu on tarkoitettu S-ryhmän asiakasomistajille ja yöpymisestä saa Bonusta. Kampanjahintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä. Ei jälleenmyyjille.
 
Tehdyn varauksen voi peruuttaa kuluitta yleisten varaus- ja peruutusehtojen» mukaisesti. Kesädiilihinta ei edellytä maksua varausvaiheessa
 
Varaukset vain sokoshotels.fi-sivustolla.
 
* Kampanjoidemme alennushinta lasketaan aina Päivän hinnasta, jonka euromäärä näkyy verkkopalvelussamme mustalla, siinä missä omistajan hinnat näkyvät vihreällä. Kesädiilihinnan tunnistat nimestä "Omistajan kesädiili" (ei edellytä maksua varausvaiheessa). Alennushinnan saatavuus vaihtelee päivän ja hotellin mukaan. 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone