AURA FEST TURUN KUPITTAALLA 31.7.-1.8.

Kymmenvuotista taivaltaan kesällä 2020 juhlistava Aura Fest- kaupunkifestivaalia juhlitaan Turun Kupittaanpuistossa 31.7.-1.8.2020 kaksipäiväisenä. Tapahtuma-alue on aivan uuden Original Sokos Hotel Kupittaan vieressä Kupittaanpuistossa, joten liikkuminen alueelta hotellille on nopeaa ja sujuvaa. Mikäli haluat majoittua aivan Turun ydinkeskustassa, Original Sokos Hotel Wiklund sijaitsee vajaan kilometrin päässä Kauppatorin laidalla.

Ensimmäiset artistiulkaisut ovat:

SANNI 
JUBËL (SWE) 
PYHIMYS
CLEDOS
GASELLIT
TEFLON BROTHERS 
GETTOMASA 
PORTION BOYS 

Aura Festissa nähdään vuoden naissolistiksi kahdesti valittu SANNI, joka on yksi tämän hetken Suomen suosituimmista naisartisteista. Ensimmäinen ulkomaalainen kiinnitys on ruotsalainen dj-duo Jubël, jonka uusin single On The Beach on saanut hurjasti radiosoittoa Suomen suurimmilla radiokanavilla vuoden 2019 aikana. Jubël tunnetaan myös megahitistä Dancing In The Moonlight.

Viime vuoden EMMA -gaalassa peräti kuusi palkintoa rohmunnut Pyhimys nähdään Aura Festissa myös ensi vuonna. Muita nyt julkaistavia artisteja ovat Gettomasa, Teflon Brothers, Portion Boys, Gasellit sekä Cledos.

Lipunmyynti: Lippupiste
lippu.fi/aurafest

MAJOITUS+LIPPU -PAKETIT VISIT TURKU verkkokaupasta  
Kahden yön + kahden festaripäivän paketti alk.191,60 €/hlö
Hotellivaihtoehdot Original Sokos Hotel Kupittaa ja Original Sokos Hotel Wiklund => avaa sivun alareunasta osio "OSTA VERKKOKAUPASTA" niin valmiit paketit tulevat näkyviin)

 

Original Sokos Hotel Kupittaa 
Joukahaisenkatu 6, Turku

Original Sokos Hotel Wiklund
Eerikinkatu 11, Turku

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Kupittaa

Original Sokos Hotel Wiklund

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone