Menu

Aktiivimatkailijan syyslomalle Mikkeliin

alk. 89 € 
/vrk/1-2 hh
 
Tule viettämään aktiivimatkailijan syyslomaa kauniin Saimaan rannalle Mikkeliin ja varaa hotelliloma Original Sokos Hotel Vaakunasta!
 
Mikkelistä löytyy runsaasti tekemistä aktiivisille lomalaisille.
 
Tiedekeskus Muisti, Päämajamuseo, Jalkaväkimuseo, Suur-Savon museo ja Mikkelin taidemuseo ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta. Mikkelin tori on avoinna ympäri vuoden ja lokakuussa järjestettävillä Mikkomarkkinoilla torille saapuu runsaasti maan parhaita torimyyjiä, paikallisia tuottajia unohtamatta. Naisvuoren näkötornin juurelta voit tutkailla Mikkeliä lintuperspektiivistä, Naisvuorelta on mahtavat näkymät kaupungin ylle. 
 
Hotellin asukkaat voivat lainata vastaanotosta veloituksetta kotimaisia Wheelström-sähköpyöriä sekä pirteän perinteisiä Jopoja, joilla kaupunkiin tutustuminen käy kätevästi. Lasten kanssa matkaileville ensimmäinen pysähdyspaikka on tietysti Mikkelin satama, josta löytyy suuri, aidattu ulkoleikkipuisto. Tästä on helppo jatkaa lenkille kauniille Kaihun harjualueelle sekä Mikkelipuistoon.
 
Sadepäivän varalle Mikkelistä löytyy mukavia aktiviteetteja myös sisätiloissa. SuperCorner ja Saimaa Stadiumi Kalevankankaalla tarjoavat monenlaista tekemistä: mm. trampoliinialue, futisflipperi, kiipeilyseinä ja skuutti- ja skeittiparkki ovat käytettävissä samalla pääsylipulla. Kalevankankaalla on myös kilometreittäin eri mittaisia ulkoilureittejä kauniissa eteläsavolaisessa maastossa. "Urski" eli Mikkelin Urheilupuisto on keskustassa sijaitseva urheilu- ja lähiliikuntapaikka. 
 
Urpolan kauniin luontokeskuksen alueella on vaihtelevia ulkoilumahdollisuuksia Urpolanlammen ympäristössä ja Urpolanjoen varrella. Urpolan luontopolulla voit kohdata vaikka saukon tai koskikaran. Osa Urpolan luontokeskuksen reiteistä on esteettömiä ja reitin varrelta löytyvällä laavulla voi vaikka paistaa retkimakkarat.
 
Astuvansalmen kalliomaalaukset puolen tunnin päässä Mikkelistä ovat vaikuttava käyntikohde myös syksyllä. Mikkelistä löydät runsaasti myös muita Saimaa Geopark-kohteita.
 
Mikkeliin on juuri valmistunut uusia padel-kenttiä: Kalevankankaalla ToriSport Padel Mikkeli ja Urpolassa PlayPadel Mikkeli. Frisbeegolfin ystävälle kaupungissa on hyvät mahdollisuudet harrastamiseen: kauniilla Kaihunharjun alueella sijaitsee 18 väylän Kaihun frisbeegolfpuisto ja Siekkilässä 32-väyläinen Mikkelin frisbeegolfpuisto. Urpolan alueella on käytettävissä myös skeittiparkki, jalkapallo- ja tenniskentät.
 
Jääkiekon Liigan kiinnostavin joukkue, Mikkelin Jukurit pelaa kotipelinsä Kalevankankaalla Ikioma Areenalla. Liity Jukurien faniheimoon tai tule kannustamaan oma joukkueesi Ikioma Areenan voittajaksi.
 
Mikkelin Keilahalli vanhalla kasarmialueella ja Keilakukko Kauppakeskus Stellassa tarjoavat mukavaa tekemistä matkailet sitten yksin tai yhdessä perheen, ystävien tai työporukan kanssa. Keilausta, hohtokeilausta, biljardia, dartsia tai vaikka pöytäcurlingia vaikka koko illaksi. Kauppakeskus Stellan alakerrassa sijaitsee pakohuonepeli Mysteeri, jossa loogisen ajattelun ja näppäryyden voi pistää koville.
 
Aktiivisen loman kruunaa laadukas teatteriesitys tai elokuvaelämys. Mikkelin Teatterissa on runsaasti klassikkoja ja uutta ohjelmistoa. Elokuvateatterit Ritz ja Kinolinna näyttävät päivittäin uusimpia elokuvia ja taltiointeja klassisista ooppera-, baletti- ja konserttiesityksistä.
 
Varaa syyslomasi Mikkelissä erityisen mukavaan etuhintaan!
Syyslomatarjous voimassa 15.-31.10.2021 - varaathan viimeistään 5 vrk ennen saapumista.

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli

alk. 89 €/vrk/1-2 hh
Lasten lisävuode 3-15-vuotiaille 10 €/vrk, yli 15v. lisävuode 20 €/vrk.  
 
Hintaan sisältyy:
  • majoitus
  • aamiainen
  • asiakassauna
 
Näin varaat:
Tee varauksesi verkossa www.sokoshotels.fi. Varauskoodi tarjoukselle on BSYYSLOMA21 ja tarjoushinnat tulevat esille koodia käyttämällä, mikäli erikoishintaisia huoneita on vielä jäljellä. Valitse huone sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista puh: 010 764 2100 tai vaakuna.mikkeli@sokoshotels.fi
 
Huoneita saatavilla rajoitettu määrä. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin ja alennuksiin. Etuhinta on voimassa asiakasomistajien vapaa-ajan matkustukseen.
Hinnasta saa Bonusta S-Etukortilla. Hinta ei sisällä S-Card-etuja.
 
Lisätietoja myyntipalvelusta:
Osuuskauppa Suur-Savo myyntipalvelu puh. 010 764 2000 (ark. 8-16) tai sales.suur-savo@sok.fi
 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.