Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Original Sokos Hotel Viru

Original Sokos Hotel Viru on kautta aikojen ollut Tallinnan elämää sykkivä cityhotelli, jossa historia ja nykypäivä kohtaavat. Aika on muotoillut Virusta ainutlaatuisen ja aidon. Rento ja ystävällinen palvelumme saa vieraamme palaamaan meille uudestaan ja uudestaan. Meiltä saat jotain, mitä muualta et löydä.

Original Sokos Hotel Virussa kerromme sinulle paikallisten parhaat vinkit, jotta vierailusi Virossa olisi ikimuistoinen. Majoittumalla uudessa Superior-siivessä saat eturivin paikat virolaiseen elämäntarinaan. Superior-huoneissa esitellään ylpeänä virolaisia menestystarinoita ja virolaisten muotoilijoiden designia, joka ihastuttaa muodoillaan, mukavuudellaan ja nokkelilla ratkaisuillaan.

Hotellissa on laaja valikoima erityyppisiä huoneita, ravintoloita, viihde- ja virkistyspalveluita, kokous-ja bankettikeskus, kauppakeskus sekä mielenkiintoinen huippusuosittu KGB-museo - kaikki saman katon alla keskellä Tallinnaa.

 

location
Viru Väljak 4 EE-10111, Tallinn
Viru Väljak 4
EE-10111, Tallinn
parking
puhelin
fax
+372 6 809 236

Asiakaspalautteet

Hotellin henkilökunta ystävällistä, ja asiakas tunsi itsensä tervetulleeksi. Hotellin sijainti todella hyvä; lyhyt matka satamasta hotellille ja hotellilta esim. vanhaankaupunkiin. Myös hyvät ostosmahdollisuudet, esim. hotellin yhteydessä Viru-keskus (löytyy mm. the Body Shop) ja vieressä myös Kaubamaja, ja ihan lähellä myös Foorum (esim. Lush), Solaris ja Rootermanni. Lähistöllä myös monta kivanoloista ruokapaikkaa. Tallinnan joulutori oli myös mukavan tunnelmallinen vierailukohde.

Meillä oli Business class -luokan huone 18. kerroksessa, ja upea näköala kaupungille. Huone oli siisti ja viihtyisä. Aamupala oli monipuolinen ja maistuva. Aamiaisella porukkaa oli paljon, mutta istumapaikan löysi kuitenkin helposti. Myös Wi-Fi toimi hotellilla hyvin.

Olimme pariskuntana liikkeellä, ja halusimme viettää shoppailu- ja rentoutumisloman, mikä onnistuikin mainiosti. Edullisempiakin hotelleja varmasti löytyisi, mutta tänne aiomme majoittua uudestaankin.

 

 

Aamiainen oli täydellinen valikoimaltaan ja siisteydeltään. Pöydät, joista haettiin syötävää, oli sijoitettu hienosti siten, että ruuhkia ei päässyt syntymään eikä tarvinnut jonottaa. Hotellin sijainti on niin mainio, että vastaavaa on vaikea löytää. Helppo mennä ostoksille ja syömään sekä drinkille. Taksit ovat heti saatavilla ulko-ovella ja tavaransäilytys on hyvä ja toimiva.

 

 

Siisti ja hyvin varusteltu hotelli erinomaisella sijainnilla. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja avuliasta. Meillä oli ongelmia ulkopuolisen bookerin nettivarauksen kanssa, mutta kiitos Virun henkilökunnan saimme lopulta huoneen business-puolelta ja asian selvitettyä. Aamiainen oli laadukas, samoin huone. Ostoksia oli näppärää tehdä samassa rakennuksessa sijaitsevassa ostoskeskuksessa, ja vanhan kaupungin ravintolat ja kahvilat ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Ehdottomasti aion majoittua tässä hotellissa toistekin.

 

 

Hotellilla on paljon erilaisia palveluja, hyvä asiakaspalvelu ja erinomainen sijainti. Yövyimme Suitessa, jossa oli poreamme. Huoneesta oli uskomattoman ihana näköala merelle päin. Huone oli iso sekä siisti. Käytimme tilaussaunaa muutaman tunnin ajan ja pidimme siitä kovasti. Saunan vieressä oli pieni uima-allas, jossa oli mukava pyörähtää löylyjen välissä. Aamupala on monipuolinen.

 

Netistä poimittua

Tarua blog: Original Sokos Hotel Viru- Suomi 100. Lue lisää täältä.

Olisiko mukava tehdä matka rakkaan eläinystäväsi kanssa? Vaikka helposti Tallinnaan? Lue lisää täältä.

Tallinnan tuttu maamerkki, Viru-hotelli, osallistuu myös satavuotiaan Suomen juhlintaan. Lue lisää täältä.

Viru45: Kaikki halusivat ostaa. Lue lisää täältä.

Viru-hotellin johtaja Klaus Ek kiertää joka aamu keskustelemassa työntekijöiden kanssa: "Avoimuus on ollut joillekin yllätys". Lue lisää täältä.

Klaus Ek luotsaa juhlavuottaan viettävää Viru-hotellia. Lue lisää täältä.

Viru45: Laivat toivat Virun asiakkaat. Lue lisää täältä.

Virun 23. kerros varustettiin KGB:n vakoilujärjestelmillä. Lue lisää täältä.

Viru-hotellin aulabaari tarjoilee nyt myös aamiaista. Lue lisää täältä.

Virosta löytyy 36 vuoden jälkeenkin aina jotain uutta, onneksi myös vanhaa – Lue toimittaja-kirjailija Sakari Nupposen Viro-vinkit. Lue lisää täältä.

Levollisia unia ja elämyksellisiä hetkiä legendaarisessa Viru-hotellissa. Lue lisää täältä.

KGB-museo Tallinnan Viru-hotellissa tarjoaa kiehtovan kurkistuksen kylmän sodan aikaan. Lue lisää täältä.

Iloinen Kulkuri: Tom of Finland Tallinnassa. Lue lisää täältä.

Virosta EU:n puheenjohtajamaa 1.7.2017 - matkustusasiakirjoja tarkastetaan tehostetusti Helsinki-Tallinna-reitillä. Lue lisää täältä.

Jos joku olisi sanonut Yrjö Vanhaselle niinkin myöhään kuin vuonna 1992, että hänestä tulee Viru-hotellin johtaja, Vanhanen olisi kuitannut puheen epäuskoisella hymähdyksellä. Lue lisää täältä.

Leo Komarov ja Tom of Finland saivat omat teemahuoneet Tallinnan Viru-hotelliin. Lue lisää täältä.

Tallinnan eeppinen Viru-hotelli vietti 45-vuotisbileitä. Lue lisää Viisi tähteä -sivustolta.

Suomessa unohdettu taiteenlaji kukoistaa Tallinnassa – ruoalla tärkeä rooli. Suomessa kabaree on kuihtunut pois, mutta Virossa sitä pääsee edelleen ihastelemaan. Kabaree on varsinaista varieteen, ruoan ja juoman ilotulitusta. Virun Merineitsi-sali on tällä hetkellä Viron ainoa säännöllisesti kabaree-iltoja järjestävä paikka. Lue lisää Iltalehden sivuilta.

Starlight Cabaret kabareeilta Merineitsi-ravintolassa suorastaan pakottaa jakamaan elämyksiä, onhan se osa Viru hotellin legendaarista tarjontaa. Lue lisää täältä