Hae varaus

hotel-logo

Ravintolat

Original Sokos Hotel Virun ravintolamaailmasta löytyy monipuolinen kattaus ravintoloita ja baareja, jotka kutsuvat viihtymään.

Original Sokos Hotel Virun ravintolamaailmasta löytyy monipuolinen kattaus ravintoloita ja baareja, jotka kutsuvat viihtymään.

Amarillo

Tallinnan rento Amarillo tarjoaa mausteisia tex-mex makuelämyksiä ja virkistäviä cocktaileja. Kesäisin käytössä on myös Amarillon aurinkoterassi. Hyvää seuraa, ruokaa, juomaa ja palvelua – Amarillossa viihtyy helposti vaikka yömyöhään! Lue lisää ravintolan sivuilta!

Cafe Amigo

Yökerho Cafe Amigo on Tallinnan yöelämän kestosuosikki ja pisimpään yhtäjaksoisesti toiminut yökerho. Amigossa bailataan paikallisten ja ulkomaalaisten suosikkiartistien tahtiin joka viikonloppu. Katso esiintyjät Amigon nettisivuilta!

Rooftop Bar

Rooftop Bar on 23. kerroksessa sijaitseva näköalabaari, joka on avoinna kesäkaudella. Rooftop Bar tarjoaa henkeäsalpaavan näköalan yli Tallinnan, sekä maistuvimmat juomat.

Show & Dinner ravintola Merineitsi

Merineitsin juhlasalissa tarjoillaan hotellin aamiainen. Siellä voi järjestää myös kokouksia, buffet-tilaisuuksia ja päivällisiä kerrallaan jopa 500 vieraalle. Merineitsissä järjestetään myös suosittuja Show&Dinner -iltoja, joihin ohjelman lisäksi sisältyy juhlava a la carte -illallinen.