Etusivu

Hae varaus

hotel-logo
content-page-hero-image

Nähtävyydet ja tekemistä Tallinnassa

Tallinna on matkailijoiden kestosuosikki, eikä suotta! Tallinna tarjoaa vierailijoille monipuolista kulttuuria, upeaa historiaa, kauniita maisemia ja huikean ravintola- ja ostostarjonnan. Yöpyessäsi Original Sokos Hotel Virussa, olet kätevästi lähellä kaupungin parhaita nähtävyyksiä.

Vanha kaupunki & Toompean linna

Tallinnan sydän on sen upea keskiaikainen vanha kaupunki, joka on UNESCOn maailmanperintökohde. Kapeat kivikadut, värikkäät talot ja historialliset rakennukset, kuten Toompean linna ja Nevski-katedraali, luovat ainutlaatuisen tunnelman. Vanhankaupungin tori on vilkas paikka, jossa voit nauttia paikallisista herkuista ja tunnelmasta.

Keskellä Vanhaa kaupunkia sijaitseva Toompean linna on Viron parlamentin paikka. Linna tarjoaa upeat näkymät yli kaupungin ja on myös historiallisesti merkittävä paikka.

Kalamaja

Kalamaja on boheemi kaupunginosa, joka tunnetaan historiallisista puutaloistaan, taidegallerioistaan ja trendikkäistä kahviloistaan. Telliskiven luova keskus on erityisen suosittu alue, jossa voit tutustua paikalliseen taiteeseen, designiin ja nauttia rennosta ilmapiiristä. Telliskivessä sijaitsee myös valokuvataiteen keskus Fotografiska.

Lue lisää >>

Shoppailua Tallinnassa

Tallinna on shoppailijan paratiisi. Viru-keskus on yksi Tallinnan suosituimmista ostoskeskuksista aivan Original Sokos Hotel Virun naapurissa. Rottermannin korttelissa on useita muotiliikkeitä, design- ja sisustuspuoteja sekä ihania kahviloita. 7 kilometrin päässä Tallinnan keskustasta sijaitsee suosittu Rocca Al Maren ostoskeskus, jossa on lähes 150 liikettä.

Tallinn Card – helppo tapa tutustua Tallinnan suosikkikohteisiin

Tallinn Card on helppo ja edullinen vaihtoehto tutustua Tallinnan kohteisiin. Kortilla pääset veloituksetta 40 kiinnostavaan museoon ja nähtävyyteen, kuten Taidemuseo KUMUun, Tallinnan eläintarhaan, kaupunginmuureille, kirkkoihin ja moniin muihin kiinnostaviin paikkoihin. Lisäksi saat kortilla etuja lukuisista liikkeistä ja ravintoloista. Tutustu korttiin tästä!

Henkilökuntamme antaa mielellään lisää vinkkejä Tallinnan ajankohtaisista tapahtumista ja parhaista nähtävyyksistä!