Hae varaus

hotel-logo

Lasten kanssa Tallinnassa

Original Sokos Hotel Viru on Onni Oravan perhehotelli! Se tarkoittaa sitä, että hotelli tarjoavat jännittäviä kokemuksia lapsille ja huoletonta lomaa heidän vanhemmilleen.

Lapsiperheet ovat lämpimästi tervetulleita Viruun. Pyrimme aina erityisesti huomioimaan pienet vieraamme ja mahdollistamaan koko perheille onnistuneen hotellikokemuksen.

Perheille sopivat huoneet

Viru hotellissa on mahtava valikoima useita erikokoisille perheille sopivia huoneita. Perheasiakkaiden ehdoton suosikki on Standard Family Four, jossa on lapsille kivat kerrosvuoteet. Huone on ihanteellinen vierailijoille, joilla on pieniä lapsia, koska huoneessa on kaikki välttämättömät tarvikkeet, kuten lasten ruokailu- ja pesuvälineet sekä potta perheen pienimpiä varten.

Toinen perheiden keskuudessa suosittu suosittu huone on Standard family vuodesohvalla. Lisäksi hotellista löytyy useita muita huonetyyppejä yhdellä tai kahdella lisävuoteella varustettuna, sekä tilavia sviittejä.

Tutustu huoneisiin tästä!

Onni Oravan leikkinurkkaus

Leikkinurkkaus sijaitsee hotellin ala-aulan kahvilassa. Siellä on lapsille kaikenlaista hauskaa puuhasteltavaa, kuten pelejä, piirustuspöytä ja leikkikeittiö.

Perheen kanssa syömään

Suosittelemme perheitä vierailemaan ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevassa Amarillo-ravintolassa. Käytettävissä ovat niin lastentuolit, ruokalaput kuin lasten omat ruokailuvälineet. Toiminnalliset lastenmenut helpottavat perheen ruokailua. Kesäisin ravintolan ulkoterassilla on leikkinurkkaus.

Onnin Oravan aamiainen

Virun runsaasta aamiasbuffetista löydät paljon lapsille maistuvia vaihoehtoja, kuten nakkeja, puuroa, hedelmiä ja vihanneksia.

Lisäksi koulujen loma-aikaan on on tarjolla erityinen Lasten aamiainen, johon Onni Orava on kattanut lapsille pöydän omilla suosikeillaan.

Perheille sopivaa tekemistä Tallinnassa

Tallinnassa on paljon aktiviteetteja perheille. Voitte tutustua keskiaikaiseen Vanhaankaupunkiin, vierailla jossain kaupungin monista museoista tai nauttia ulkoilusta kaupungin kauniissa puistoissa. Tallinnassa on myös oma eläintarha, luonnontieteellinen museo, sekä useita vesipuistoja ja kylpylöitä.

Kysy vastaanotostamme esitettä, jossa kerrotaan Tallinnan parhaista perhekohteista!