Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Original Sokos Hotel Lakeus

Tervetuloa Pohojammaan syrämmehen, lakeuksien pääkaupunkiin!


Tarjoamme Original Sokos Hotel Lakeudessa palveluita pohjalaisella vieraanvaraisuudella ja ylpeydellä. Korostamme vahvasti ruokatuotantoon erikoistuneen maakuntamme luonnetta ja olemme valinneet ruokalistallemme sekä aamiaispöytään runsaasti tuotteita, joiden alkuperä on omassa maakunnassamme.

Hotellissamme on runsaasti huoneita, joissa voi nauttia oman saunan löylyistä juuri itselle sopivana aikana. Ruokaravintolamme on erikoistunut maistuviin pihveihin ja pubissa seurataan screeniltä vauhdikkaimmat sporttitapahtumat.

Lakeudessa on useita erikokoisia ja muuntautuvia kokoustiloja, joista tilavimpaan sopii 150 kokoustajaa. Hotellin katutason kerros ravintoloineen ja kokoustiloineen soveltuu vaikka useamman sadan hengen juhlatilaisuuteen. Vinttisaunatila hotellin 8. kerroksessa tarjoaa upeat näkymät kaupungin yli.

Me komiat toivotetaan sinut yhyressä tervetulleeksi!

location
Torikatu 2 60100, Seinäjoki
Torikatu 2
60100, Seinäjoki
parking
puhelin
+358 10 7648 000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min

Asiakaspalautteet

Paljon on yövytty Sokos Hotelleissa ympäri Suomea. Lakeus kuuluu parhaimpiin hotelleihin. Aina ystävällinen henkilökunta ja siistit huoneet!

Ravintola on avara, siisti ja saa ruokailla omassa rauhassa väljästi. Henkilökunta on iloista, palvelualtista ja auttavaista.

Lapset oli huomioitu todella hyvin sekä saimme hotellihuoneen todella ajoissa, mikä oli lasten kanssa tärkeää. Täysi kymppi kaikesta kaikille!

Tämä hotelli on kuin kotiin tulisi. Erinomainen asiakaspalvelu; hymyilevä, ystävällinen ja auttavainen. Yöpynyt nyt kaikissa Seinäjoen majoituspaikoissa ja tämä on ehdoton suosikkini. Lämmin kiitos koko henkilökunnalle, myös keittiöön, jossa kokki ystävällisesti erään kerran huomioi minun kasvisruokavalioni ja teki (pyytämättä) päivän keitoksi kasvisvaihtoehdon. Huoneet ovat aina supersiistit.

Netistä poimittua

Yhtä kuin - bloggaaja Jane kävi ystäviensä kanssa meillä syksyllä 2021. Blogissaan Jane kertoo ystävysten hotellikokemuksista meillä.