Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Lemmikit

content-page-hero-image

Kaikki lemmikit ovat tervetulleita vieraaksemme!

Kaikki lemmikit ovat tervetulleita vieraaksemme Original Sokos Hotel Lakeuteen!

Olet­pa läh­dös­sä työ­mat­kal­le, vii­kon­lop­pu­mat­kal­le tai vaik­ka­pa koi­ra­näyt­te­lyyn, lem­mik­ki­si on meil­le yhtä ter­ve­tul­lut vie­ras kuin si­nä­kin. Huo­leh­dim­me siitä, että tei­dän mo­lem­pien mat­kas­ta tulee help­po, on­nis­tu­nut ja mu­ka­va. Ho­tel­lin lä­hei­syy­des­sä on mu­ka­via lenk­kei­ly­reit­te­jä, jotka so­pi­vat eläi­nys­tä­vä­si ul­koi­lut­ta­mi­seen. Au­tam­me vas­taa­no­tos­sa mie­lel­läm­me teil­le mie­luis­ten ul­koi­lu­reit­tien et­sin­näs­sä.

Lem­mik­ki­li­sä on 15 €/vrk/huone ja lem­mik­ke­jä voi olla yksi tai useam­pi. Ker­rot­han meil­le mu­ka­na mat­kus­ta­vas­ta lem­mi­kis­tä­si ho­tel­li­va­rauk­sen yh­tey­des­sä. Koi­ra­vie­rai­tam­me meil­lä odot­taa ter­ve­tu­liais­kas­si, josta löy­tyy mm. pu­ru­lui­ta, kak­ka­pus­se­ja sekä tie­to­pa­ket­ti paik­ka­kun­nan lä­him­mis­tä koi­ra­puis­tois­ta ja eläin­lää­kä­ri­pal­ve­luis­ta.

Jos olet S-Card-kanta-asia­kas, yöpyy eläi­nys­tä­vä­si ve­loi­tuk­set­ta (ma­joit­tues­sa­si S-Card-etui­hin oi­keut­ta­val­la hin­nal­la, pois lu­kien S-Card pal­kin­to­yöt).

Näin varaudut lemmikkisi lomamatkaan

  • Varaa matkaan riittävästi aikaa, jotta lemmikki voi jaloitella välillä
  • Ota lemmikille mukaan oma peti tai peitto, sekä tarvittaessa vesikuppi. Uudessa ympäristössä lemmikki saattaa hämmentyä ja tällöin hänelle turvallisin paikka voi olla oma kori, häkki tai peti. Matelijat, jyrsijät ja linnut asuvat hotellissa aina omassa matkaterraariossaan/-häkissään.
  • Oma lelu helpottaa lemmikin oloa vieraassa ympäristössä
  • Tutustu hotelliympäristöön yhdessä lemmikkisi kanssa
  • Älä jätä lemmikkiäsi yksin hotellihuoneeseen pitkäksi ajaksi. Mikäli sinun on jätettävä lemmikki huoneeseen yksin, varmista ettei kaverisi pääse karkaamaan huoneesta.
  • Käytä "lemmikki huoneessa" -kylttiä hotellihuoneen oven ulkopuolella

Jaa kuvia lem­mik­ki­si vie­rai­lus­ta meil­lä instagramissa käyttämällä tunnusta: #la­keus­o­ri­gi­nal

Tervetuloa!