Hae varaus

hotel-logo

Lasten kanssa

Lasten kanssa Seinäjoella

Seinäjoki on oiva paikka viettää perhelomaa! Seinäjoelta löytyy tekemistä lapsille ja nuorille ympäri vuoden.

Original Sokos Hotel Lakeuden vastaanotosta voi lainata kirjoja sekä pelejä hotellihuoneeseen. Meillä on myös pienille lapsille oma leikkinurkka ja sen vieressä on käytettävissä PlayStation 3 -pelikonsoli.

Seinäjoelta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia aktiviteetteja sekä nähtävyyksiä lapsiperheille. Tässä muutama vinkkimme!

Duudsonit Activity Park on ympärivuotinen liikunnallinen hauskanpitopaikka, joka tarjoaa monipuoliset puitteet temppuiluun. Duudsonit Activity Parkissa koko perhe pääsee viettämään rentoa aikaa yhdessä. Sisätiloissa on helppo hullutella vuoden jokaisena päivänä.

Ähtäri Zoo on huippukohde lapsiperheille! Eläinpuisto on tunnettu erityisesti Pandatalon pandapariskunnasta: Lumista ja Pyrystä. Mutta nähtävillä on myös muita eläinlajeja leikkisistä karhuista lumileopardiin. Eläinpuiston reitti kulkee kauniin luonnon keskellä ja matkan varrella on lasten leikkipaikkoja ja mukavia taukopaikkoja.

Seinäjoella on myös kattava valikoima leikkipuistoja, joihin voit tutustua osoitteessa: Seinäjoen leikkipaikat ja -puistot

Tervetuloa viihtymään!