Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Lasten kanssa

content-page-hero-image

Lasten kanssa Lakeudessa

Original Sokos Hotel Lakeus on oiva paikka viettää perhelomaa. Meillä viihtyy koko perhe!

Majoitu mukavasti ja helposti lasten kanssa hotellissamme. Oma lisävuode voi olla perheen pienemmälle reissun kohokohta. Hieman isommille lapsille voit varata myös oman lasten lisähuoneen. Tästä vaihtoehdosta teinitkin tykkäävät.

Lisävuode – edullinen ja mukava

Voit varata lisävuoteen kätevästi huonevarauksen yhteydessä. Lasten lisävuode maksaa 10–20€/yö/lapsi. Lisävuoteita on rajoitettu määrä. Kun teet varausta, annat vain oikean henkilömäärän ja järjestelmä etsii hakuasi vastaavan huoneen sekä laskee myös lisävuoteiden hinnan mukaan. Huomaathan että alle 3-vuotias nukkuu veloituksetta aikuisen vieressä.

Isommille lapsille oma huone

Teinien suosima lasten lisähuone helpottaa perheen majoittumista erityisesti, jos lapset ovat jo isompia. Yksi lasten lisähuone (1–2 lasta, 3–15 v.) yhtä normaalihintaista aikuisten huonetta kohden. Hintaan sisältyy majoitus standard-luokan huoneessa kahdelle lapselle (3–15 v.) ja aamiainen. Hinnasta saa S-Etukortilla Bonusta. Lasten lisähuoneita saatavilla rajoitettu määrä. Lisähuoneen hinta alk. 65€/yö.

Näin varaat: tee normaalihintaisen huoneen varaus netissä täyttämällä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varaa sen jälkeen lisähuone lähettämällä sähköpostia tai soittamalla hotelliimme: Original Sokos Hotel Lakeus, puh. 0107648000, sähköposti: lakeus.seinajoki@sokoshotels.fi

Onni Oravan vinkit hotellissa

Original Sokos Hotel Lakeuden vastaanotosta voi lainata kirjoja sekä pelejä hotellihuoneeseen. Meillä on myös pienille lapsille oma leikkinurkka. Kaikken pienimmille vieraille voit tiedustella etukäteen huoneeseen pottaa ja matkasänkyä. Näitä on saatavilla rajoitettu määrä. Lisäksi ravintoloistamme löytyy syöttötuoleja sekä vauvanruoan lämmitysmahdollisuus.

Nähtävyyksiä ja tekemistä lasten kanssa

Seinäjoelta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia aktiviteetteja sekä nähtävyyksiä lapsiperheille.
Lisää infoa voit lukea täältä >>.

Tervetuloa viihtymään!