Hae varaus

hotel-logo

Nähtävyydet ja tekemistä

Nähtävyydet ja tekemistä Seinäjoella

Lakeuksien pääkaupungissa Seinäjoella riittää runsaasti mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää hotelliyöpymisen lisäksi. Kokosimme tänne muutamia vinkkejämme!

Viihdekeskus Hollywood tarjoaa metkaa ja menevää tekemistä itte kullekki. Löytyy minigolfia ja pakohuoneita ja vaikka mitä. Käy ihimees testaas ja samalla saa shoppailutkin hoidettua kun Ideaparkis kerran ollahan!
-Topi, vastaanottovirkailija

Ähtäri Zoo on lasten huippukohde, mutta suosittelen sitä kenelle tahansa! Olen tehnyt sinne moottoripyöräretken mieheni kanssa ja kävelyretki luonnonhelmassa eläimiä katsellen oli todella mukavaa ja rentouttavaa. Ja hei.....saatiinhan me pandapariskunta tänne Kiinasta asti!
-Merja, hotellipäällikkö

Teini-ikäiset ovat usein "väliinputoajia", kun mietitään tekemistä. Ei hätää; Seinäjoella löytyy Duudsonit Activity Park, missä temppuilla saa ihan luvan kanssa.
-Annette, vastaanottovirkailija

Täällä on helppo liikkua luonnon helmassa. Paukanevan luontopolku on loistava paikka patikoida ja ihastella maisemia. Talvella siellä voi sitten lumikenkäillä ja hiihtää. Kökkäporukalla rakennetut Jouppilanvuoren elämysportaat liikuttavat paikallisia lenkkeilijöitä.
-Tanja, vastaanottovirkailija


Lisää hyödyllistä tietoa Seinäjoen ja lähialueiden matkailun kärkikohteista löydät Visit Seinäjoen sivuilta.