Hae varaus

hotel-logo

Kokous ja juhlat

Kokous ja juhlat Lakeudessa

Original Sokos Hotel Lakeudesta löytyy erikokoisia kokoustiloja 10-150 henkilölle sekä kolme saunatilaa. Tilat soveltuvat niin kokous- kuin juhlakäyttöön.

Oletko jo kokoustanut Pohojanmaa- tai Lakeus-salissamme? Entä oletko ihaillut vinttisaunastamme avautuvaa kaupunkimaisemaa? Hotellimme on ollut lukemattomia kertoja onnistuneen kokouksen tai tapahtuman pitopaikka. Eikä meiltä tarvitse lähteä yöksi kotiin, majoitusta löytyy kahden hengen huoneissa 300 henkilölle.

Kokoustilat

Original Sokos Hotel Lakeudessa on 10 erikokoista kokoustilaa 10 - 150 henkilölle. Tiloissa on käytössä langaton nettiyhteys sekä datatykki. Isoimmissa tiloissa on myös mahdollisuus äänentoistoon.

Juhlatilat

Kokoustilamme muuntautuvat erilaisiin tilaisuuksiin. Lakeus-salissa on usein järjestetty muun muassa erilaisia iltajuhlia. Lakeus-salissa on käytössä esiintymislava, joten asiakkaamme voivat tuoda juhlaansa oman esiintyjän tai voimme auttaa tilaisuuteen sopivan esiintyjän etsimisessä. Lakeus-sali voidaan yhdistää ravintola Lakeus Matadoriin, jolloin juhlaillallinen voidaan tarjoilla pöytiin 260 henkilölle.

Kun otetaan käyttöön koko Lakeuden katutason kerros kokoustiloineen ja ravintoloineen, voidaan tiloissamme järjestää tilaisuus jopa 800 henkilölle.

Tilaussaunat

Original Sokos Hotel Lakeudesta löytyy upea Vinttisauna hotellin 8. kerroksessa sekä kaksi kellarisaunaa. Huikeilla näköaloilla varustetun Vinttisaunan yhteydessä on iso terassi, jossa on kesäaikana viihtyisät istumapaikat jopa 30 henkilölle.

Lisätietoa sekä varaukset

Arkisin klo 9–16 Seinäjoen Sokos Hotellien myyntipalvelusta:
+358 (0)10 7648 100
(Puhelun hinta »)
myyntipalvelu.seinajoki@sokoshotels.fi

Tai netistä osoitteesta:
Tilat verkosta