Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.

Superior Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Suihku

Etsi vapaita huoneita

Vuodenaikojen ja päivän sään mukana muuttuvan ikkunataulun kautta pääset ihailemaan upeita Pielisen maisemia ympäri vuorokauden lähtemättä huoneestasi. Huoneen erilliset vuoteet saa makusi mukaan työnnettyä yhteen tai siirrettyä erilleen. Huoneessa on myös nojatuoli, josta saa lisävuoteen yhdelle aikuiselle tai lapselle. Huoneissa on lisäksi flotexlattia, kuivauspatteri, 55'' taulu-TV, silitysrauta ja -lauta sekä vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Käytettävissä on myös huonekohtainen ilmastointi sekä suksi- /välinevarasto. Näihin allergiaystävällisiin huoneisiin ei valitettavasti voi tuoda lemmikkejä.

Standard Twin

Suihku, Lemmikit sallittu

Etsi vapaita huoneita

Kuusi kuiskailee näiden huoneiden edustalla ja voit nauttia Pielisen välkehdinnästä kuusien lomasta. Näissä ensimmäisen kerroksen huoneissa on vinyylilattia, kuivauspatteri, 49'' taulu-TV, silitysrauta ja -lauta sekä vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Käytettävissä on myös huonekohtainen ilmastointi sekä suksi- /välinevarasto. Näihin huoneisiin ovat lemmikitkin tervetulleita lisämaksusta. Olethan yhteydessä hotellin vastaanottoon, jos mukanasi matkustaa lemmikki.

Standard Queen

Suihku, Lemmikit sallittu

Etsi vapaita huoneita

Joensuun sänkytehtaan meille suunnittelemissa ylellisissä parivuoteissa nukut kuin orava pesässään Kolin ikikuusien kuiskaillessa tuutulauluaan huoneen edustalla. Huoneen ikkunasta voit nauttia Pielisen välkehdinnästä kuusien lomasta. Näissä ensimmäisen kerroksen huoneissa on lisäksi flotexlattia, kuivauspatteri, 49'' taulu-TV, silitysrauta ja -lauta sekä vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Käytettävissä on myös huonekohtainen ilmastointi sekä suksi- /välinevarasto. Näihin huoneisiin ovat lemmikitkin tervetulleita lisämaksusta. Olethan yhteydessä hotellin vastaanottoon, jos mukanasi matkustaa lemmikki.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Ranskalainen parveke, Erilliset vuoteet, Suihku

Etsi vapaita huoneita

Tilavampi huone kahdelle tai tarvittaessa useammallekin matkaajalle. Kansallispuiston puuston lomasta voi nähdä aavistuksen kansallismaisemaa. Näissä viihtyisissä kahden hengen huoneissa on erilliset vuoteet sekä ranskalainen parveke. Huoneessa on myös vuodesohva, josta saa lisävuoteen yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Huoneissa on lisäksi flotexlattia, kuivauspatteri, 49'' taulu-TV, silitysrauta ja -lauta sekä vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Käytettävissä on myös huonekohtainen ilmastointi sekä suksi- /välinevarasto. Osaan huoneista ovat lemmikitkin tervetulleita lisämaksusta. Varmistathan saatavuuden soittamalla hotellin vastaanottoon.

SuperiorX King

Suihku, Parivuode, Työpöytä

Etsi vapaita huoneita

Tämän ylemmäs et meillä piäse! Tilava ja viihtyisä SuperiorX-huone hotellin kolmannessa kerroksessa. Tässä huoneessa vietät laadukkaan loman vaikka koko perheen kanssa. Huoneen leveässä parivuoteessa saa ladata akut päivän jälkeen. Huoneessa on myös vuodesohva, josta saa lisävuoteen yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Huoneissa on lisäksi flotexlattia, kuivauspatteri, 55'' taulu-TV, silitysrauta ja -lauta sekä vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Käytettävissä on myös huonekohtainen ilmastointi sekä suksi- /välinevarasto. Näihin allergiaystävällisiin huoneisiin ei valitettavasti voi tuoda lemmikkejä.

Saunallinen Junior Suite

Suihku, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Tilavassa kolmannen kerroksen juniorsviitissä on oma sauna leppoisia löylyjä varten. Leveässä parivuoteessa rentoudut päivän jäljiltä ja heräät aamulla akut latautuneena. Sviitissä on myös vuodesohva, josta saa lisävuoteen yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Sviitissä on lisäksi flotexlattia, kuivauspatteri, 55'' taulu-TV, silitysrauta ja -lauta sekä vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Käytettävissä on myös huonekohtainen ilmastointi sekä suksi- /välinevarasto. Näihin allergiaystävällisiin huoneisiin ei valitettavasti voi tuoda lemmikkejä.

Standard twin sisäpihalle lisävuodemahdollisuudella

Suihku

Etsi vapaita huoneita

Näissä kahden hengen huoneissa on tilaa koko pienelle perheelle. Huone sijaitsee sisäpihan puolella katutasossa ja Kolin maisemia pääsee ihastelemaan hotellin vierestä lähteviä polkuja pitkin seikkaillen. Huoneessa on erilliset vuoteet sekä vuodesohva, josta saa lisävuoteen yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Huoneissa on lisäksi flotexlattia, kuivauspatteri, 49'' taulu-TV, silitysrauta ja -lauta sekä vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Käytettävissä on myös huonekohtainen ilmastointi sekä suksi- /välinevarasto. Osaan huoneista ovat lemmikitkin tervetulleita lisämaksusta. Varmistathan saatavuuden soittamalla hotellin vastaanottoon.

Suite

Suihku, Parveke, Parivuode, Työpöytä

Etsi vapaita huoneita

Voit seurata auringon nousua Pielisen ylle tämän sviitin ikkunasta tai vaikka omalta parvekkeelta. Sviitissä on erillinen makuuhuone leveällä parivuoteella makoisia unia varten ja olohuone kotoisia iltoja ajatellen. Sviitissä on myös vuodesohva, josta saa lisävuoteen yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Sviitissä on lisäksi flotexlattia, kuivauspatteri, 55'' taulu-TV, silitysrauta ja -lauta sekä vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Käytettävissä on myös huonekohtainen ilmastointi sekä suksi- /välinevarasto. Näihin allergiaystävällisiin huoneisiin ei valitettavasti voi tuoda lemmikkejä.

Standard Queen sisäpihalle

Suihku

Etsi vapaita huoneita

Koska kaikissa huoneissamme ei ole upeaa Pielisen maisemaa vaan osa huoneistamme on sisäpihan puolella keskityimme olennaiseen eli sänkyyn. Maiseman tilalla on Joensuun sänkytehtaan juuri näihin huoneisiin suunnittelema muhkea parivuode, joka tuudittaa sinut rankan päivän jälkeen akkuja lataaviin uniin. Huoneissa on lisäksi flotexlattia, kuivauspatteri, 49'' taulu-TV, silitysrauta ja -lauta sekä vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimilla. Käytettävissä on myös huonekohtainen ilmastointi sekä suksi- /välinevarasto. Näihin allergiaystävällisiin huoneisiin ei valitettavasti voi tuoda lemmikkejä.