Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Superior Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Tilava Superior-huone hienolla näkymällä Pieliselle päin. Huoneessa on erilliset vuoteet ja vuodesohva, josta saa lisävuoteen yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Huoneissa on myös 42'' taulu-TV, parkettilattia, kuivauspatteri, kylpytakit ja -tossut, kahvin ja teen keittovälineet sekä silitysrauta ja -lauta. Käytettävissä on myös huonekohtainen suksi- /välinevarasto.

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Mukava kahden hengen huone, jossa on erilliset vuoteet . Kaikissa huoneissa on parkettilattia, kuivauspatteri, 32'' taulu-TV, kylpytakit ja -tossut, kahvin ja teen keittovälineet sekä silitysrauta ja -lauta. Käytettävissä on myös huonekohtainen suksi- /välinevarasto.

Standard Queen

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Mukava parivuoteellinen kahden hengen huone. Huoneissa on 32'' taulu-TV, parkettilattia, kuivauspatteri, kylpytakit ja -tossut, kahvin ja teen keittovälineet, parivuode sekä silitysrauta ja -lauta. Käytettävissä on myös huonekohtainen suksi- /välinevarasto.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Ranskalainen parveke, Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä kahden hengen huone, jossa on erilliset vuoteet . Huoneessa on myös vuodesohva, josta saa lisävuoteen yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Huoneissa on lisäksi 32'' taulu-TV, parkettilattia, kuivauspatteri, kylpytakit ja -tossut, kahvin ja teen keittovälineet sekä silitysrauta ja -lauta. Käytettävissä on myös huonekohtainen suksi- /välinevarasto.

SuperiorX King

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tilava ja viihtyisä Superior-huone, jossa vietät laadukkaan loman vaikka koko perheen kanssa. Huoneessa on leveä parivuode ja vuodesohva, josta saa lisävuoteen yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Huoneissa on myös suuri taulu-TV, parkettilattia sekä silitysrauta ja -lauta.

Saunallinen Junior Suite

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Tilavassa juniorsviitissä on oma sauna rentouttaviin hetkiin. Sviitissä on leveä parivuode ja sohva, joka sopii myös lisävuoteeksi yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Huoneissa on myös 42'' taulu-TV, parkettilattia, kuivauspatteri, kylpytakit ja -tossut, kahvin ja teen keittovälineet sekä silitysrauta ja -lauta. Käytettävissä on myös huonekohtainen suksi- /välinevarasto.

Suite

Parkettilattia, Parveke, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Upea ja tilava sviitti, josta on kauniit järvinäkymät ja oma parveke . Sviitissä on erillinen makuuhuone ja olohuone. Huoneessa on leveä parivuode ja pieni keittiönurkkaus, jossa on jääkaappi ja mikroaaltouuni. Huoneen muuhun varustukseen kuuluu 42'' taulu-TV, parkettilattia, kuivauspatteri, kylpytakit ja -tossut, kahvin ja teen keittovälineet sekä silitysrauta ja -lauta. Käytettävissä on myös huonekohtainen suksi- /välinevarasto.