Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Break Sokos Hotel Koli

Kun arkesi huutaa irtiottoa, energiasykäystä, aikaa itselle tai perheelle, ota suunnaksi Koli. Break Sokos Hotel Koli sijaitsee kuvankauniissa kansallispuistossa, aivan Kolin huippujen tuntumassa. Hotellilta avautuva näkymä Pieliselle tuntuu jatkuvan silmänkantamattomiin ja taivas on käsinkosketeltavan lähellä. Tunnet olosi rentoutuneemmaksi jo pelkästään maisemia ihailemalla.

Kolin haastavat Ukko-Kolin rinteet avautuvat suoraan hotellilta. Missä muualla voit laittaa jo sängyssä monot jalkaasi ja hypätä suoraan ovelta rinteisiin. Tai laittaa vaelluskengät jalkaan ja lähteä monipuolisille vaellusreiteille suoraan hotellin pihapiiristä. Illalla on ihana pulahtaa hotellin Koli Relax Spa maisemakylpylän lempeästi poreileviin kylpyihin ja ihailla maisemia vaikka ulkopaljusta käsin.

Tarvitseeko työporukkanne päätöksentekoon tai arkiseen aherrukseen inspiraatiota, keskeytymätöntä rauhaa, ryhmähengen kohottamista tai kenties uutta virtaa? Kolin monipuoliset ja nykyaikaiset kokoustilat odottavat teitä, unohtamatta kattavaa ohjelmapalvelutarjontaa. Mikään ei ole mahdotonta Kolilla!

Kuuletko jo Kolin kutsun? Tervetuloa kokemaan pala kauneinta Suomea, me odotamme teitä.

location
Ylä-Kolintie 39 83960, Koli
location
Ylä-Kolintie 39
83960, Koli
directions
parking
puhelin
+358 20 1234 662 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 10 7623 629
Yleistä Sijainti Kokemukset
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Asiakaspalautteet

Seminaarimme oli "paras ikinä". Kaikki siis sujui loistavasti.  Olette kaikki niin mahdottoman mukavia, ruoka oli todella hyvää ja kaikki sujui kuin "rasvattu salama". Myös oheispalvelut, kuten kuljetukset ja retkemme Kolin huipuilla sekä illallinen kodalla sujuivat aivan niin kuin olimme sopineet. Yleensä järjestäjänä jännitän vastaavissa tilaisuuksissa, nukun huonosti jne., mutta nyt minulla oli aivan eri fiilis alusta alkaen. ISO kiitos!

Reissumme järjesteleminen kanssanne oli helppoa ja lämminhenkistä, samoin saamamme palvelu ravintolassa ja Huippujen kierroksella. Etenkin kotaruokailu oli elämys! Grill it! -ravintolassa palvelu oli joustavaa, sujuvaa ja asiantuntevaa.Teillä on siellä myös hykerryttävän  ihana kylpylä. Kaikki onnistui nappiin ja oli vielä himppasen elämyksellisempää, kuin olin etukäteen ajatellut.

 

Haluan vielä kiittää Kolin myyntipalvelua kokouksemme järjestelyistä, Kolin päivämme oli mahtavan onnistunut! Vieraamme eri maista saivat ikimuistoisia kokemuksia päivästään Kolilla, maisemat ja järjestelyt vakuuttivat!

Netistä poimittua

Koli sai tammikuussa vieraakseen joukon bloggaajia. Lue urbaani viidakkoseikkailijattaren mietteitä --->

Perhebloggaaja Riikka vietti miehensä kanssa viikonlopun Kolilla rentouttavissa tunnelmissa. Miniloma ilman lapsia piristää kummasti! Lue Riikan mietteitä reissusta -->

Sydäntä seuraten -blogin kirjoittaja Anu osallistui 14.-16.8. Break Sokos Hotel Kolilla järjestettävään joogaviikonloppuun, jonka vetäjänä toimi Kylli Kukk. Lue tästä Anun mietteitä viikonlopusta

Vanhemmat ottivat omaa aikaa ja viettivät unohtumattoman sekä rakkaudentäyteisen hääpäivän Kolilla.

Lue ja ihaile kuvia Kolin reissusta tästä >> Valkoisen kartanon elämää -blogista

Mansikkapaikasta vasemmalle -bloggaaja ihastui Koliin ja etenkin elämykselliseen Koli Relax Spahan.

Lue ja ihaile kuvia >> täältä ja >> täältä

Lue pariskunnan kokemuksia hääpäivän vietosta Kolilla ja ylellisessä Koli Relax Spassa.

Lue täältä >> Ihan Salosti -blogi

Huoneet

Superior Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Tilava Superior-huone hienolla näkymällä Pieliselle päin. Huoneessa on erilliset vuoteet ja vuodesohva, josta saa lisävuoteen yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Huoneissa on myös 42'' taulu-TV, parkettilattia, kuivauspatteri, kylpytakit ja -tossut, kahvin ja teen keittovälineet sekä silitysrauta ja -lauta. Käytettävissä on myös huonekohtainen suksi- /välinevarasto.

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Mukava kahden hengen huone, jossa on erilliset vuoteet . Kaikissa huoneissa on parkettilattia, kuivauspatteri, 32'' taulu-TV, kylpytakit ja -tossut, kahvin ja teen keittovälineet sekä silitysrauta ja -lauta. Käytettävissä on myös huonekohtainen suksi- /välinevarasto.

Standard Queen

Parkettilattia, Parivuode

Mukava parivuoteellinen kahden hengen huone. Huoneissa on 32'' taulu-TV, parkettilattia, kuivauspatteri, kylpytakit ja -tossut, kahvin ja teen keittovälineet, parivuode sekä silitysrauta ja -lauta. Käytettävissä on myös huonekohtainen suksi- /välinevarasto.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Ranskalainen parveke, Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Viihtyisä kahden hengen huone, jossa on erilliset vuoteet . Huoneessa on myös vuodesohva, josta saa lisävuoteen yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Huoneissa on lisäksi 32'' taulu-TV, parkettilattia, kuivauspatteri, kylpytakit ja -tossut, kahvin ja teen keittovälineet sekä silitysrauta ja -lauta. Käytettävissä on myös huonekohtainen suksi- /välinevarasto.

SuperiorX King

Parkettilattia, Parivuode

Tilava ja viihtyisä Superior-huone, jossa vietät laadukkaan loman vaikka koko perheen kanssa. Huoneessa on leveä parivuode ja vuodesohva, josta saa lisävuoteen yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Huoneissa on myös suuri taulu-TV, parkettilattia sekä silitysrauta ja -lauta.

Saunallinen Junior Suite

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Tilavassa juniorsviitissä on oma sauna rentouttaviin hetkiin. Sviitissä on leveä parivuode ja sohva, joka sopii myös lisävuoteeksi yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Huoneissa on myös 42'' taulu-TV, parkettilattia, kuivauspatteri, kylpytakit ja -tossut, kahvin ja teen keittovälineet sekä silitysrauta ja -lauta. Käytettävissä on myös huonekohtainen suksi- /välinevarasto.

Suite

Parkettilattia, Parveke, Parivuode

Upea ja tilava sviitti, josta on kauniit järvinäkymät ja oma parveke . Sviitissä on erillinen makuuhuone ja olohuone. Huoneessa on leveä parivuode ja pieni keittiönurkkaus, jossa on jääkaappi ja mikroaaltouuni. Huoneen muuhun varustukseen kuuluu 42'' taulu-TV, parkettilattia, kuivauspatteri, kylpytakit ja -tossut, kahvin ja teen keittovälineet sekä silitysrauta ja -lauta. Käytettävissä on myös huonekohtainen suksi- /välinevarasto.