Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Original Sokos Hotel Vaakuna, Joensuu

Original Sokos Hotel Vaakuna – Kaupungin sydämessä

Original Sokos Hotel Vaakuna sijaitsee aivan kaupungin sydämessä ja elää mukana tapahtumien sykkeessä. Kun haluat täyden palvelun talon kaiken keskeltä, on Vaakuna sinulle täydellinen valinta. Samassa korttelissa riittää valinnan varaa ruoka- ja iltaravintoloista viihtyisään kahvilaan ja yökerhoon. Shoppailun nälkäisille tarjoutuvat lukuisat ostosmahdollisuudet joko samassa korttelissa tai suoraan vastapäätämme sijaitsevassa kauppakeskuksessa. Myös tärkeimmät kulttuuri- ja tapahtumapaikat sekä urheilumahdollisuudet sijaitsevat aivan kivenheiton päässä.

Me palvelemme teitä pohjoiskarjalaisella sydämellä ja vieraanvaraisuudella. Henkilökuntamme vinkkaa teille mielellään kaupungin tapahtumista ja nähtävyyksistä. Tervetuloa Vaakunaan, Joensuun sydämeen!

location
Torikatu 20 80100, Joensuu
Torikatu 20
80100, Joensuu
parking

Asiakaspalautteet

Oli ihanaa tulla vastaanottoon. Vastaanoton rouva puhutteli meitä heti nimellä!!!!! Olen usein hotelleissa, mutta ei minun nimeä ole koskaan muistettu. On ihan Sveitsin tasoa ja tyyliä kyseiseltä rouvalta, joka meidät otti vastaan. Hän on pitkäaikainen työntekijä. Käyn kyllä monta kertaa vuodessa Suomessa ja aina käyn Joensuun Vaakunassa. Muistan, kun siellä oli remontti, olin onneton enkä tullut edes Joensuuhun.

Haluan kiittää aivan upeasta asiakaspalvelusta, koskien menneen viikonlopun huonevarausta, kun tyttäreni oli serkkunsa kanssa luistelukilpailureissulla Joensuussa ja yöpyivät teillä. Jo alun alkaen varausta tehdessäni tuli hyvä mieli selkeästä ja asiantuntevasta palvelusta sekä alaikäisetkin huomioonottavasta ja ystävällisestä kohtelusta! Tytöt selviytyivät hienosti reissusta!  Aivan varmasti yövymme teillä jatkossakin jos sinne suuntaan on asiaa!
Kiitos vielä kerran ja mukavaa loppuvuotta!

Sijainti mahtava. Sokos tavaratalo samassa talossa kätevä, ei kastu sateella, kun haluaa shoppailemaan. Henkilökunta, huoneet ja se vuode, voin suositella!!! Toivon, että jos kuolen, niin nukkuisin pois Original Sokos Hotel Vaakunan vuoteessa. Ne ovat taivaallisia!

Henkilökunta hotellissa oli ystävällistä ja asiallista. Tervehdittiin niin vastaanotossa kuin kerroshoitajien toimesta, aina kun hotellissa liikkui. Sijainti aivan mahtava. Ei tarvitse autolla juuri liikkua, kun auton sai hyvin hotellin yhteydessä olevaan parkkitaloon.

Huumorintajuinen ja iloinen henkilökunta. Varsinkin respassa. Tunsi itsensä tervetulleeksi!

Erityisen toimiva pysäköintijärjestely. Maksu respaan ja siinä kaikki. Puomilla tunnistus kameralla ja menoksi.

Vastaanotossa osattiin erinomaisesti täyttää pienet toiveeni. Kaikki sujui kuin tanssi.

Netistä poimittua

Täältä pääset tutustumaan Johannan vierailuun hotellissamme.

Kurkkaa täältä Satu Koon tunnelmia Osuuskaupparokista ja hotellistamme.