Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Saunatilat yksityiskäyttöön

content-page-hero-image

Saunatilat yksityiskäyttöön

Nyt voit vuokrata upeat saunatilamme yksityiskäyttöön isommallekin porukalle! Original Sokos Hotel Vaakunan reilut saunatilat sopivat loistavasti porukalla rentoutumiseen.

Työ- tai kaveriporukan saunaillat järjestät kätevästi kaupungin ytimessä, palvelujen lähellä. Tiloista löydät kaksi suomalaista saunaa, höyrysaunan sekä poreammeen.

Mikä olisikaan saunailta ilman virkistävää juotavaa ja maukasta ruokaa? Juomat ja ruoat tilaat kätevästi ennakkoon. Ravintola Toreron saunamenut tarjoavat pientä naposteltavaa ja viileät juomat tilaat kätevästi ravintolan juomalistalta ennakkoon. Mikäli juoma loppuu kesken, voit aina pirauttaa Toreroon kesken saunailtasi.

Vaakunan saunatila yksityiskäyttöön hintaan 280 €/3 h – lisätunnit 50 €/h. Saunatila vuokrattavissa päivittäin klo 10:00-19:00.

Hinta sisältää pyyhkeet.

Saunaosastomme on saanut Sauna from Finland sertifikaatin. Sertifikaatti myönnetään saunoille, jotka tarjoavat asiakkaalle aidon, laadukkaan, kokonaisvaltaisen ja mieleenpainuvan saunomiskokemuksen. Suomalaisessa saunaelämyksessä jokainen yksityiskohta on pyritty huomioimaan ja rakentamaan niin, että asiakkaan ei tarvitse muuta kuin rentoutua ja nauttia olostaan.

Tervetuloa saunomaan!

Tila soveltuu max. 20 henkilön ryhmille.