Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Lasten kanssa

content-page-hero-image

Lasten kanssa Joensuussa

Joensuussa voit yhdistää monipuolisen kaupunki- ja luontoloman lasten kanssa!

Lämpimästi tervetulloo Original Sokos Hotel Vaakunaan koko perheellä! Hotelli sijaitsee torin laidalla palveluiden äärellä. Joensuusta löydät paljon mukavaa tekemistä. Sokos kauppakeskus sijaitsee samassa rakennuksessa, samoin Hesburger ja S-market.

Hotellissamme ei ole erikseen lapsille leikkihuonetta, mutta Rossossa on uusittu leikkipaikka, jossa saa touhuta ravintolan aukioloaikojen puitteissa. Tule kurkistamaan vastaanoton aulassa sijaitsevaan Onni-Oravan salakaappiin ja lainaa iltalukemista ja lautapelejä koko perheelle. Muistathan suorittaa myös hauskan Vaakuna-bingon vierailusi aikana!

Hotellissamme on ihana saunaosasto. Muistathan pakata mukaan uima-asun ja nauti villisti kuplivasta porealtaasta ja lempeästä höyrysaunasta.

Sokos Hotellien oma maskotti Onni Orava on moikkaamassa vieraita hotellilla (muutokset mahdollisia):

  • 30.7.2024 klo 17:00-19:00 Rositassa

Junnukaraoke Rositassa - tule laulamaan lempikappaleesi (muutokset mahdollisia)!

  • 30.7.2024 ko 17:00-19:00

Perheille sopivat huoneet

Suosittelemme perheille Superior Twin -huonetta lisävuodemahdollisuudella. Kysäise tilavia huoneitamme, joissa suihkun lisäksi kylpyamme, sekä erillinen wc. Voit myös varata useamman huoneen, sijoitamme ne pyynnöstä vierekkäin. Alle 3-vuotiaat majoittuvat maksutta matkasängyssä, jonka voit lisätä huoneeseen varauksen yhteydessä. Matkasänkyjä on saatavilla rajoitettu määrä. Matkasängyn mukana toimitamme myös potan.

Oma lisähuone lapsille?

Voit varata lapsille lisähuoneen hintaan 61 €/2 lasta/ vrk, kun varaatte aikuisille oman huoneen. Lasten lisähuoneen saat varattua myyntipalvelusta tai suoraan hotellista.

Ruokailu hotellissa

Pienten eväät lämmität vastaanoton aulassa sijaitsevassa mikrossa, tai ravintoloissamme. Aamiaissalista löytyy syöttötuoleja ja pienempiä ruokailuvälineitä ja ruokalappuja, joita voi tarvittaessa lainata myös huoneeseen. Tutustuthan aamiaisella Onni-Orava suosittelee tuotteisiin! Pientä purtavaa löydät myös vastaanoton shopista.

Lasten ruokalistat löytyvät Amarillosta, Rossosta ja Torerosta. Coffee Housesta löydät välipalaa ja kesällä pehmistä.

Huomioithan myös vaihtelevat tarjouksemme! Joensuun Amarillossa heinäkuussa 2024 s-mobiilikupongilla lasten annokset -50%.

Tekemistä lasten kanssa Joensuussa

Botania -> taide- ja tapahtumapuutarha Joensuun keskustan tuntumassa Linnunlahdella. Majoittuvana hotellivieraana saat pääsylipuista -20% alennuksen avainkorttikoteloa näyttämällä.

Carelicum -> täältä löydät lasten suosiman satukaupunki Mukulakadun. Täällä sijaitsee myös Joensuun turisti-info.

Leikkipuistoja Joensuun kaupungin alueella on noin 100, joten vaihtoehtoja löytyy kauniissa puisto- ja rantamaisemissa. Joensuun keskustassa, Sinisellä virralla sijaitsee Joensuun nimikkoeläimen, rupiliskon eli rupimanterin kunniaksi avattu Rupimanteri-leikkipuisto. Rupiliskon selästä voikin yhdessä hujauksessa suunnata ottamaa yhteiskuvaa läheisellä penkillä istuskelevan Kosiosuden kanssa.

Lähimmät uimarannat löytyvät Ilosaaresta ja Linnunlahdelta. Kauniina päivänä voit suunnata makkaranpaistoretkelle Kuhasaloon tai Utran saarille. Sateen sattuessa voit viettää päivääsi esim. virkistysuimala Vesikossa, HopLopissa, kiipeilykeskus Otteessa, Megazonessa tai elokuvateatterikeskus Tapiossa.

Tutustu lisää alueen tarjontaan Visit Joensuun verkkosivuilta.

Nähdään Joensuussa!