Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Standard Single

Hiustenkuivaaja, Vain suihku, Kahvin ja teen keittomahdollisuus, Chromecast, TV, Kaksi erikokoista tyynyä, Single Bed, Wifi

Etsi vapaita huoneita

Kompakteja yhden hengen huoneita leveällä vuoteella. Näistä huoneista avautuu näkymä joko kaupungille tai hotellin sisäpihalle.

Standard Twin

Hiustenkuivaaja, Twin Bed, Minibar, Vain suihku, Kahvin ja teen keittomahdollisuus, Työpöytä tai työskentelyyn soveltuva taso, Chromecast, TV, Kaksi erikokoista tyynyä, Wifi

Etsi vapaita huoneita

Kahden hengen kodikas huone erillisillä vuoteilla. Näitä huoneita löytyy kolmessa eri tunnelmassa: osa on vuonna 2023 valmistuneita, vaaleasävyisiä ja luontoaihein sisustettuja huoneita. Osa huokuu Industrial-henkeä ja muutama edustaa perinteisempää tyyliä. Huoneista avautuvat näkymät joko sisäpihalle tai Iisalmen kaupunkiin. Tästä huoneluokasta löytyy myös esteetön huone.

Superior Twin, lisävuodemahdollisuus

Twin beds, Kylpytakki ja kylpytossut, Chromecast, Höyrysilitysrauta ja lauta, Amme tai suihku, Kuohuviinilasit, Sohva, Hiustenkuivaaja, Minibar, Vain suihku, Kahvin ja teen keittomahdollisuus, TV, Kaksi erikokoista tyynyä, Pimennysverhot, Wifi

Etsi vapaita huoneita

Kiva Superior-luokan huone perheelle tai isommalle seurueelle. Tilavasta kylpyhuoneesta löytyy amme hemmotteleviin kylpyhetkiin, kylpytakit kuuluvat varustukseen. Ikkunasta voit ihastella näkymiä puistomaiselle kadulle tai katsella savolaiskaupungin elämää. Sohvaan saa pedattua lisävuoteen joko kahdelle lapselle tai yhdelle aikuiselle.

Junior Suite

Kylpytakki ja kylpytossut, Työpöytä tai työskentelyyn soveltuva taso, Chromecast, Höyrysilitysrauta ja lauta, Erikoiskahvinkeitin, Kuohuviinilasit, Sohva, Hiustenkuivaaja, Minibar, Vain suihku, Kahvin ja teen keittomahdollisuus, Amme ja suihku, TV, Kaksi erikokoista tyynyä, Pimennysverhot, Wifi, King Bed

Etsi vapaita huoneita

Valoisa Junior Suite muhkealla, 200 cm leveällä vuoteella. Toisessa suitessa on ihana, oma sauna ja näkymä Iisalmen pääkadulle. Toisessa taas kylpyamme hemmotteleviin kylpyhetkiin ja näkymä sisäpihan suuntaan. Kumpi on sinun valintasi? Ihania molemmat! Molempien sviittien sohvaan saa pedattua lisävuoteen yhdelle tai kahdelle. Kylpytakit, vedenkeitin ja Nespresso-kahvikone tuovat lisämukavuutta hotellivierailuusi.

Standard Twin lisävuodemahdollisuus

Hiustenkuivaaja, Twin Bed, Minibar, Vain suihku, Kahvin ja teen keittomahdollisuus, Työpöytä tai työskentelyyn soveltuva taso, Chromecast, TV, Kaksi erikokoista tyynyä, Wifi

Etsi vapaita huoneita

Mukava huone, joka sopii hyvin perheelle tai kolmen hengen seurueelle! Tässä huoneessa on kaksi erillistä vuodetta ja leveä sohva, johon saa pedattua lisävuoteen lapselle tai aikuiselle. Osa näistä on vuonna 2023 valmistuneita, vaaleasävyisiä ja luonnon rauhaa henkiviä huoneita. Osa on tunnelmaltaan Industrial-henkisiä, osa perinteisiä. Huoneista avautuvat näkymät joko sisäpihalle tai Iisalmen kaupunkiin.

Superior King, mahdollisuus lisävuoteeseen

Kylpytakki ja kylpytossut, King Bed, Työpöytä tai työskentelyyn soveltuva taso, Chromecast, Höyrysilitysrauta ja lauta, Kuohuviinilasit, Sohva, Hiustenkuivaaja, Minibar, Vain suihku, Kahvin ja teen keittomahdollisuus, TV, Kaksi erikokoista tyynyä, Wifi

Etsi vapaita huoneita

Tämä kaunis vuonna 2023 valmistunut huone on sisustettu harmonisin värisävyin, vaalealla puulla ja luontoaihein. Utuisten savolaismetsien tunnelmaa henkivä valokuvatapetti luo tilaan rauhoittavaa tunnelmaa. Huoneissa on Familonin muhkea ja leveä parivuode, jonka syliin on illalla mukava uinahtaa. Vuodesohvaan saa pedattua pedit yhdelle tai kahdelle. Kylpytakit, vedenkeitin ja Nespresso-kahvikone tuovat lisämukavuutta hotellivierailuusi.

Standard king lisävuodemahdollisuus

Etsi vapaita huoneita

Vaaleat värisävyt ja kauniit, luonnonläheiset materiaalit luovat rauhallista tunnelmaa vuonna 2023 valmistuneisiin huoneisiimme. Päivän päätteeksi nukahdat Familonin muhkeaan parivuoteeseen, jonka päätyä somistava valokuvatapetti henkii utuisten savolaismetsien tunnelmaa. Yksi Standard king3 -huoneista sijaitsee hotellin Savonkadun puoleisella sivulla. Tämä perinteistä tyyliä edustava huoneisto on kookas kahden huoneen kokonaisuus, jonka toisessa huoneessa on parivuode, toisessa kahdelle lapselle lisävuoteeksi sopiva sohva.

Standard King

Etsi vapaita huoneita

Vaaleat värisävyt ja kauniit, luonnonläheiset materiaalit luovat rauhallista tunnelmaa vuonna 2023 valmistuneisiin huoneisiimme. Päivän päätteeksi nukahdat Familonin muhkeaan parivuoteeseen, jonka päätyä somistava valokuvatapetti henkii utuisten savolaismetsien tunnelmaa.

Standard Queen

Etsi vapaita huoneita

Nämä parivuoteelliset, Industrial-henkeä huokuvat huoneet sijaitsevat hotellimme vuonna 2014 valmistuneessa hotelliosassa. Lähes jokaisen huoneen ikkunasta avautuvat kauniit näkymät Euroopan pisimmälle koivukujalle. Osa huoneista on sisäpihan puolella.

Koljonvirran sviitti on oikea savolainen helmi. Tyylikäs valinta hääpareille, merkkipäivää viettäville sekä astetta parempaan työ- tai lomamatkaan. Huoneisto toimii loistavasti myös pienimuotoisena edustustilana. Sviitissä on sekä sauna että kylpyamme ihaniin hemmotteluhetkiin. Kylpemisen jälkeen kietoudut kylpytakkiin ja kömmit muhkeaan Familon-vuoteeseen. Aamulla keittelet ensimmäiset kahvit oman huoneen rauhassa. Onnellisia yöunia ja ihanaa oleilua! Sviitin varusteluun kuuluu kylpytakit, vedenkeitin, Nespresso-kahvikone sekä huonekohtainen jäähdytys/viilennys.

SuperiorX King lisävuodemahdollisuus

Etsi vapaita huoneita

Vaaleita värisävyjä, kauniita luontoaiheita ja laadukkaita materiaaleja – nämä vuonna 2023 valmistuneet huoneet henkivät luonnon rauhoittavaa tunnelmaa. Muhkean, 180 cm leveän Familonin parisängyn syliin on mukava nukahtaa päivän päätteeksi. Huoneeseen saa pedattua lisävuoteen, joko sohvaan tai erilliseen vuoteeseen. Osassa SuperiorX King -huoneita on oma sauna ja osassa kylpyamme. Ihanaa hemmottelua tiedossa! Kylpytakit, vedenkeitin ja Nespresso-kahvikone tuovat lisämukavuutta hotellivierailuusi.

Superior King lisävuodemahdollisuus

Etsi vapaita huoneita

Varaa tästä hyvänkokoinen huone teille kahdelle tai koko perheelle! Superior King -huoneemme ovat valoisia ja tyylikkäitä kahden hengen huoneita. Leveässä (200 cm) parivuoteessa matkataan lempeästi unten maille, ja sohvaan on mahdollisuus pedata vuoteet 1-2 hengelle.