Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.

Standard Single

Etsi vapaita huoneita

Nostalgisen perinteinen yhden hengen huone, jossa suurimassa osassa 120 cm leveä vuode. Näistä minibaarittomista huoneista avautuu näkymä joko kaupungille tai sisäpihalle.

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Kahden hengen huoneet ovat lämminhenkisiä, perinteisiä huoneita tai uudempia, raikkaaseen loft-tyyliin sisustettuja. Näissä huoneissa on joko parivuode tai erilliset vuoteet ja näkymä ikkunasta sisäpihalle tai keskikaupungille. Osaan huoneista myös lemmikit ovat tervetulleita.

Superior Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Tilava ja raikas loft-henkinen superior-huone, jossa on muhkea 200 cm parivuode tai erilliset vuoteet. Reilun kokoisissa kylpyhuoneissa on ammeen lisäksi erillinen suihku. Levitettävälle sohvalle mahtuvat vaikkapa perheen lapset mukavasti nukkumaan. Huoneista voi ihastella pääkadun koivukujaa tai katsella kaupungin elämää. Kaksi näistä huoneista on perinteisiä kolmen hengen superior-huoneita.

Superior Twin

Erilliset vuoteet, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Kodikas ja viihtyisä sisäpihan superior-huone saunan ystäville joko parivuoteella tai erillisillä vuoteilla. Makoisten löylyjen jälkeen voi keitellä vaikkapa saunakahvit huoneessa olevalla vedenkeittimellä..

Junior Suite

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Moderni ja loft-tyylinen junior suite, jossa on muhkea 200 cm parivuode. Toisessa junior suitessa on aivan ihana sauna ja näkymä kaupungin pääkadulle. Sisäpihan puoleinen junior suite taas on varustettu erilaisilla kuntoiluvälineillä majoittujan hyvinvointia ajatellen. Reilun kokoisessa kylpyhuoneessa on ammeen lisäksi erillinen suihku. Molemmissa huoneissa voi nauttia kupposet kuumaa kapselikahvinkeittimen antimista.

SuperiorX Queen, lisävuodemahdollisuus

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä, saunallinen superior-huone, jossa on erillinen parivuoteellinen makuualkovi ja runsaasti oleskelu- ja työskentelytilaa. Iso 8 hengen pöytäryhmä on sopiva myös pienten palaverien järjestemiseen. Erilliset lisävuoteet mahdollistavat useammankin henkilön yöpymisen tässä tilavassa kadun puoleisessa kulmahuoneistossa.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Erillisillä vuoteilla oleva, tilavampi kahden hengen huone, johon on mahdollista saada myös lisävuode, näin huoneeseen majoittuu mukavasti kolmekin henkilöä. Ikkunoista voi katsella sisäpihalle tai vilkkaammalle keskikaupungille.

Superior King, mahdollisuus lisävuoteeseen

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Reilun kokoinen kadun puolen superior-huoneisto, jonka makuuhuoneessa on 200 cm leveä parivuode ja olohuoneessa on kaksi lapsille lisävuoteiksi sopivaa nojatuolia. Mahdollisuus myös siirrettävään aikuisen lisävuoteeseen. Tänne mahtuu mukavasti isompikin perhe ja tilaa jää vielä lasten leikeille. Huoneen vedenkeittimellä voi keitellä veloituksetta kahvia, teetä tai kaakaota oman maun mukaan. Viikonloppuisin kadulta saattaa kuulua liikenteen melua.