Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Standard Single

Etsi vapaita huoneita

Kodikas, perinteinen yhden hengen huone. Huoneessa on taulu-tv ja silitysmahdollisuus

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä kahden hengen huone, jossa on joko parivuode tai erilliset vuoteet. Huoneissa on taulu-tv ja silitysmahdollisuus. Osa huoneista on valmistunut v. 2015.

Superior Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Tilava ja viihtyisä kahden hengen huone, jossa on joko leveä parivuode tai erilliset vuoteet. Huoneissa on taulu-tv, silitysmahdollisuus, kylpytakit ja –tossut sekä vedenkeitin. Voit nauttia kahvia, teetä tai kaakaota silloin kun sinulle sopii. Osa huoneista on uusia, tyylikkäitä superior huoneita, joissa on myös lisävuoteeksi sopiva sohva. Uusissa huoneissa on sekä kylpyamme että suihku.

Superior Twin

Erilliset vuoteet, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Tilava ja viihtyisä saunallinen kahden hengen huone, jossa on erilliset vuoteet. Huoneessa on taulu-tv, silitysmahdollisuus, kylpytakit ja –tossut sekä vedenkeitin. Voit nauttia kahvia, teetä tai kaakaota silloin kun sinulle sopii.

Junior Suite

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Moderni ja tyylikäs sviitti, jossa on erinomaiset työskentelytilat. Tilavassa huoneessa on leveä parivuode ja joko sauna tai kylpyamme ja suihku. Viihtyvyyttä lisäävät taulu-tv, kylpytakit ja –tossut, vedenkeitin ja Cupsolo kapselikahvinkeitin. Huoneessa on myös lisävuoteeksi sopiva sohva ja silitysmahdollisuus.

SuperiorX Queen, lisävuodemahdollisuus

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tilava ja viihtyisä saunallinen huoneisto. Huoneessa on parkettilattia, erillinen makuualkovi, parivuode ja runsaasti oleskelu- ja työskentelytilaa. Iso 8 hengen pöytäryhmä mahdollistaa myös pienten kokousten järjestämisen. Lisäksi huoneessa on 42” taulu-tv, silitysvälineet, kylpytakit ja –tossut sekä vedenkeitin. Voit nauttia kahvia, teetä tai kaakaota silloin kun sinulle sopii. Huoneeseen on mahdollista saada erillisiä lisävuoteita.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä kahden hengen huone, jossa on erilliset vuoteet. Huoneissa on taulu-tv ja silitysmahdollisuus. Huoneeseen on mahdollista saada erillinen lisävuode.

Superior King, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Erittäin tilava huoneisto, jossa on erillinen makuuhuone ja olohuone. Huoneessa on 42” taulu-tv, silitysmahdollisuus, kylpytakit ja –tossut sekä vedenkeitin. Voit nauttia kahvia, teetä tai kaakaota silloin kun sinulle sopii. Huoneessa on leveä parivuode ja olohuoneessa on sohva ja tuoleja, jotka sopivat lisävuoteiksi