Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Esteettömyys

content-page-hero-image

Esteettömyys Original Sokos Hotel Koljonvirrassa

Hotellissamme on yksi esteetön huone. Huonetta varatessa otathan yhteyttä suoraan hotelliimme.

Meille jokaisen vieraamme viihtyvyys on yhtä tärkeää.

Original Sokos Hotel Koljonvirrassa on yksi liikuntaesteisille suunniteltu Standard Twin –huone. Liikuntaesteisille suunniteltu huone sijaitsee hotellimme toisessa kerroksessa lähellä hissiä, ikkunoista avautuu näkymä rauhalliselle sisäpihalle. Huoneen kylpyhuoneessa on turvahälytin, josta hälytys tulee vastaanottoon. Vastaanottomme on avoinna 24 h.

Yleiset tilat:

Esteetön sisäänkäynti hotelliin ja ravintola Rossoon invahissillä hotellin pääovesta sisäpihan puolelta. Invahissin leveys 100cm ja pituus 140cm. Rossoon kuljetaan luiskan kautta. Hesburgeriin esteetön sisäänkäynti Rosson kautta, kysy lisää henkilökunnaltamme.

Vastaanoton ja ravintoloiden yhteydessä on esteettömät WC-tilat.

Hotellin hissin oven leveys on 85 cm.

Hotellimme pysäköintialueella on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka Rosson terassin vieressä aivan pääsisäänkäynnin lähellä.

Hotellin saunaosasto ei ole täysin esteetön.

Avustaja- ja opaskoirat ovat tervetulleita veloituksetta hotelliimme. Ilmoitathan varausta tehdessäsi, mikäli matkustat koiran kanssa.

Varausta tehdessä on hyvä huomioida, että hotellissa on sen alkuperäisen rakenteen takia haastavaa liikkua pyörätuolilla ja hotellirakennuksessa kaikki ovet eivät aukea itsestään.

Jos kaipaatte lisätietoa hotellimme esteettömyydestä olettehan yhteydessä suoraan hotelliin, henkilökuntamme auttaa mielellään!