Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Vastuullisuus

content-page-hero-image

Koljonvirran vastuullisuus

Hotellimme on sitoutunut ottamaan toiminnassaan huomioon vastuullisuuden kaikki osa-alueet: taloudellisen, ekologisen, sosiaalisen ja kulttuurisen kestävyyden. Tästä todistuksena Iisalmen Original Sokos Hotel Koljonvirralle on myönnetty Green Key –sertifikaatti ensimmäisen kerran jo vuonna 2016. Green Key on kansainvälinen matkailualan vastuullisuussertifikaatti, jonka on saanut jo yli 4800 yritystä yli 60 maassa ympäri maailman. Sertifikaatin kriteeristö perustuu YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin, ja sisältää vaatimuksia liittyen ympäristökuormituksen pienentämiseen, sosiaalisten hyötyjen lisäämiseen sekä paikallistalouden tukemiseen.

Elokuussa 2023 meille myönnettiin myös Sustainable Travel Finland -tunnus. Tunnus myönnetään matkailualan yrityksille, jotka täyttävät Visit Finlandin luoman kestävän kehityksen kriteeristön. Tämä kriteeristö huomioi hotellin ekologisen, taloudellisen, sosiaalisen ja kulttuurisen kestävyyden.

Lokakuussa 2023 saimme uudistetuille asiakassaunoillemme Sauna From Finlandin myöntämän Authentic Finnish Sauna Experience –sertifikaatin todistuksena siitä, että saunassa on huomioitu kaikki suomalaisen saunan ydinarvot: aitous, moniaistisuus, läsnäolo, rentoutuminen, puhtaus sekä hyvinvointi ennen saunaa, saunassa ja saunan jälkeen.