Hae varaus

hotel-logo

Lasten kanssa Iisalmessa

Paljon puuhaa perheen pienimmille ja vähän isommillekin!

Hotellimme ravintolassa Rossossa on oma leikkinurkkaus, jossa lapset voivat esimerkiksi löytää oman sisäisen kokkinsa suloisessa leikkikeittiössä! Hesburgerilta taas löytyy Toygroupin hurjan hauska kosketusnäyttöpeli, jota kannattaa kokeilla vaikkapa ruokaa odotellessa!

Hotellin vastaanotosta voi lainata hotellihuoneeseen niin lautapelejä kuin satukirjojakin.

Lähimmät leikkipuistot sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta. Respan Kirsin kummipojan suosikki näistä on ehdottomasti Leijonapuisto Satamassa!

Sää kuin sää, Keila- ja kuntokeskus Liikkeellä sade ei pilaa suunnitelmia eikä aurinko porota liikaa! Liikkeen VR-huoneessa pääsee sukeltamaan ihan toiseen maailmaan virtuaalitodellisuudessa! Vai haluaisitko mieluummin kokeilla vaikkapa minigolfia tai erilaisia autoratoja sportsimulaattorilla?

Iisalmen kaupungin vuonna 2023 uudistettu uimahalli Saukko on lähes kylpylämäinen kokemus erilaisine altaineen. Saukosta löytyy erillinen poreosasto, monitoimiallas, pienten lasten kahluuallas ja lasten opetusallas sekä altaat niin kuntouintiin kuin hyppäämiseenkin. Valinnanvaraa siis riittää vaikka koko perheelle, kurkkaa lisäinfoa täältä!

Noin kolmisen kilometrin päässä hotellilta, Marjahaankierrossa, pääsee pelaamaan mailapeli padelia aamuvarhaisesta iltamyöhään. Vuoron varaaminen käy kätevästi Playtomic-sovelluksen kautta!

Miltä kuulostaisi päästä tapaamaan erilaisia eläimiä, vaikkapa laama ja kesyaasi? No, näitä ja muita kaikenkarvaisia kavereita, pääsee ihmettelemään ja myös paijaamaan Hanhenlennon kotieläinpihalla! Tilaathan heille vierailun ennakkoon, viimeisestään edeltävänä päivänä. Lue lisää Hanhenlennosta ja heidän luonnonläheisistä palveluistaan täältä!

Jos mieli halajaa luontoretkelle, kannattaa suunnata Paloisvuorelle! Alueella on 18-väyläinen frisbeegolfrata ja kattavat lenkkeilyreitit vaihtelevine maastoineen. Talvisin "Paloskilla" laskettelukeskus pienine rinnekahviloineen palvelee laskijoita ja hiihtäjiä.

Lissää vinkkejä saa meijän respan porukalta!