Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Original Sokos Hotel Presidentti

Upeasti uudistettu Original Sokos Hotel Presidentti esittelee suomalaisia ilmiöitä innovatiivisella tavalla. Ivana Helsingin suunnittelijan Paola Suhosen luomissa hotellihuoneissa voit kokea suomalaisen sisun, juhannuksen, satumetsän, hiljaisuuden ja talvimyrskyn tunnelmia keskellä Helsinkiä. Valitse oma suosikkisi hotelliin saapuessasi!
 
Suomalaisuus on kantava voima koko talossamme – kokousosaston Kultaranta-tilasta Bistro Manun kotimaisiin raaka-aineisiin ja tyynyliinan juhannuskukista hotelliaulan peura-hyllyihin.
 
Monipuolisessa tapahtumatalo Presidentissä järjestät laadukkaat juhlat, kokoukset, seminaarit ja näyttelyt. Pressan mestarin otteella palveleva Bistro Manu kutsuu niin kaupunkilaisia kuin hotellivieraita viihtymään ja nauttimaan.
 
Sijaitsemme Kampin kauppakeskuksen vierellä, Eduskuntatalon tuntumassa. Pääset meille helposti ja kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla, kuten raitiovaunulla, metrolla ja bussilla. Meiltä pyrähdät nopeasti niin kulttuuririentoihin ja ostoksille kuin työtapaamisiin tai sukulaisvierailuille. Lapsiperheet viihtyvät vastapäisessä Luonnontieteellisessä museossa sekä hotellin leikkihuoneessa ja uima-altaalla.
 
Tervetuloa Original Sokos Hotel Presidenttiin elämykselliselle hotellilomalle, viihtyisälle työmatkalle, energiseen kokoukseen, syömään tai juhlimaan! 
location
Eteläinen Rautatiekatu 4 00100, Helsinki
Eteläinen Rautatiekatu 4
00100, Helsinki
parking
puhelin
+358 20 1234 608 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 10 784 7049

Internet-yhteydet

Kaikissa huoneissa ilmainen langaton internet.

Ilmastointi

Kaikissa huoneissa huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä

Asiakaspalautteet

Yö Presidentin lakanoissa – mahtipontinen klassikko on nyt myös tunnelmahotelli

Sami Sykkö vietti yön heleässä Juhannus-sviitissämme ja kirjoitti upean artikkelin, jossa hän avaa hotellimme mielenkiintoista historiaa ja muodonmuutosta menneisyydestä nykypäivään. Lue täältä kuinka hänen vierailunsa sujui ja tutustu talomme moninaisiin vaiheisiin vuosikymmenten aikana.

Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -blogin Veera hemmotteli äitiään syntymäpäivälahjalla Original Sokos Hotel Presidentissä. Äiti-tytär-laatuaikaan kuului hotelliyö Sisu-sviitissä, herkullinen illallinen Bistro Manussa, sekä lempeät löylyt sviitin saunassa. MIniloman kruunasi tietenkin seuraavana aamuna monipuolinen Original-aamiainen hyvin nukuttujen yöunien jälkeen.

Lue tästä lisää ihanasta äiti-tytär minilomasta luonamme. 

Mondon tekemässä kyselyssä matkailijat valitsivat vuoden 2019 parhaat kaupungit, rannat, kotimaankohteet, lentoyhtiöt ja hotellit. Kyselyyn vastasi yli 18000 suomalaista matkailijaa. Original Sokos Hotel Presidentti päihitti samassa kategoriassa olleet kansainväliset kilpakumppaninsa esimerkiksi Aasiasta ja Kreikasta. 

Ystävällinen ja huumorintajuinen henkilökunta. Vuoteet olivat mukavat ja sopivan lämmin huone ylimmässä kerroksessa

Aamiaiselta löytyi myös erityisruokavalioiselle sopivaa syötävää. Gluteeniton leipä oli parasta mitä olen tähän mennessä maistanut!

Hotellissa hyvä ilmapiiri, lapsi ( 5v.) viihtyi hyvin vaikka emme käyttäneet uima-allasta. Lapsi otettiin hyvin huomioon kun saavuimme paikalle, sai kynät ja piirrustusvihkon sekä pelikortit, tosi kiva juttu.  Aamiaisella todella hyvä palvelu, myös minulle Keliaakikolle, ja pöydät putsattiin nopeasti ja paikkoja löytyi.

Kokousisäntä teki kaikkensa että viihdyimme ja muisti myös hymyillä.
Kahvitarjoilu oli myös syötävien osalta tosi runsas ja kahvia sai ottaa kuinka paljon tahansa.
Hotelli on tietysti myös keskeisellä paikalla ja parkkihallista pääsee suoraan hotelliin.

Ruoka oli hyvää :)

Netistä poimittua

Yö Presidentin lakanoissa – mahtipontinen klassikko on nyt myös tunnelmahotelli

Sami Sykkö vietti yön heleässä Juhannus-sviitissämme ja kirjoitti upean artikkelin, jossa hän avaa hotellimme mielenkiintoista historiaa ja muodonmuutosta menneisyydestä nykypäivään. Lue täältä kuinka hänen vierailunsa sujui ja tutustu talomme moninaisiin vaiheisiin vuosikymmenten aikana.

Pienillä asioilla voi tehdä elämästään hieman ylellisempää. Viime viikonloppuna minulla oli juhlat keskustassa. Aina ei yöllinen taksimatka houkuta ja silloin on kiva varata hotellihuone ja nauttia pienestä hemmotteluviikonlopusta, vaikka se olisikin omassa kotikaupungissa.
Sokos Hotelli Presidentin sijainti  Helsingin keskustassa Kampissa on erittäin hyvä ja oli muutaman askeleen päässä tulevista juhlista.
 

Lue lisää Casa Mimin ajatuksia täältä

Pääsin tekemään yhteistyötä Presidentti Hotellin kanssa, en ollut ennen yöpynyt kyseisessä hotellissa. 
Täydellinen tilaisuus päästä hiukan arkea pakoon, irtiotto kaikesta muusta edes hetkeksi tekee hyvää.
Kolmen pienen lapsen äitinä minulla ei tuota vapaa-aikaa juuri ole, se vapaa-aika menee lapsien kanssa touhutessa tai kotiaskareita tehdessä. Siksi on tärkeä välillä pysähtyä miettimään, mistä saa sen voiman hoitaa kaiken.
 
Kurkkaa täältä Kaikkea Ihanaa Elämässä blogin tunnelmia Presidentistä.

Kävin tutustumassa pari päivää sitten Presidenttiin tai no siis Original Sokos hotel Presidenttiin, jos ihan tarkkoja ollaan ;). Tutustumassa oli muitakin bloggareita ja tässä oma raporttini hotellista. Olin viimeksi tainnut käydä hotellissa lähes 10 vuotta sitten ja voinpa sanoa että muutosta oli tosissaan tapahtunut.

 

Tutustu lisää Riikan blogissa 

Palaan niin mielelläni tähän meidän Flow-viikonlopun hotellireissuun, jonka vietimme yhdessä hyvän ystäväni Minnan kanssa ♥ Oltiin tosiaan kolme päivää festareilla ja ajateltiin samaan syssyyn yhdistää hieman kotiäitien laatuaikaa. Ajateltiin ottaa viikonlopusta kaikki irti ja nauttia niin toistemme seurasta, hyvin nukutusta yöstä sekä rauhallisesta aamupalasta.

 

Tutustu Lovingwhitestylen blogimerkintään täällä

Hiihtoloman alkaessa otimme perheeni kanssa suunnaksi Helsingin, minne matkustimme junalla, joka on aina yhtä seikkailullista kaksostemme mielestä. Yövyimme upeasti uudistuvassa Original Sokos Hotel Presidentissä, joka sijaitsee ihan Kampin kauppakeskuksen vierellä, Eduskuntatalon tuntumassa. Hotelli esittelee suomalaisia ilmiöitä innovatiivisella tavalla.

 

Lue lisää Ranteita myöten taikinasa -blogista  täältä

Lomalla omassa kotikaupungissa? Kuulostaako hassulta? Kannattaa kuitenkin kokeilla ennen kuin sivutat ajatuksen. Olemme nimittäin ottaneet tavaksi aina välillä buukata yhden yön oleskelun jostain kivasta Helsingin hotellista ja nauttineet yhdessäolosta, illallisesta kaupungilla, kivasta hotellihuoneesta ja hyvästä hotelliaamiaisesta. 

Tästä pääset tutustumaan Two Drops of Water -blogin kirjoittajien vierailuun meillä Presidentissä. 

Instassa blogiani seurailevat jo näkivätkin viime viikonloppuna missä vietimme vanhemman tyttäreni kanssa minilomaa. Lauantaina hyppäsin ratikkaan ja ajelin ihan Helsingin ytimessä sijaitsevaan Sokos Hotel Presidenttiin juhannuksen viettoon.

Kurkkaa tästä miten Bloggari Sara S. viihtyi Presidentin Juhannuksessa

Tein tammikuun viimeisenä viikonloppuna jotain ennenkuulumatonta – vietin yön yksin hotellissa sekä bonuksena kävin illallisella yksin, kerta se ensimmäinenkin. Petri piti viikonloppuna poikien tuparit ja väistyin karkeloiden tietä viettämään omaa viikonloppua Sokos Hotel Presidenttiin uudistettuun Talvimyrsky-huoneeseen, kylpypallot ja kasvonaamiot laukussa. 

Täältä pääset katsomaan Pöndekengissä-matkabloggarin kokemukset Talvimyrsky-huoneesta ja vierailusta Original Sokos Hotel Presidentissä. 

Tämän päivän hotellit haluavat tarjota yhä persoonallisempia ja yksilöllisempiä elämyksiä sekä kertoa vierailleen ainutlaatuisia tarinoita. Tällaiseen kysyntään vastaa Helsingissä Original Sokos Hotel Presidentti, jossa pääsin joulukuisella Suomen matkallani yöpymään uudenuutukaisessa, Paola Suhosen ja Ivana Helsingin suunnittelemassa tarinallisessa teemahuoneessa.

 

Kurkkaa täältä, miten Marimente viihtyi ihanassa Talvimyrskyssä!

"Tiesittekö muuten, että opiskelin matkailualaa yhdessä maailman parhaassa hotellikoulussa Hongkongissa? Vaikka en ole koskaan ollut suoraan töissä hotellialalla, olen saanut toimia sen parissa muiden töiden kautta. Viime vuodet on tullut matkustettua paljon niin harrastuksen kuin työnkin puolesta, joten hotelleista on tullut melko tuttuja ympäristöjä. Kiinnitän hotelleissa huomiota moniin yksityiskohtiin aina designista palveluun."

Tutustu tästä Veera Biancan blogimerkintään rauha ja hiljaisuus -huoneesta

Miten aika kuluukin niin nopeasti? Havahduin viime viikolla siihen, että juhannus tulee jo nyt ja meillä ei ole vielä mitään suunnitelmia siitä, missä viettäisimme juhannuksen. Omalla mökillämme, jossa remppa on vielä pahasti kesken, sukulaisten luona, kaverin mökillä vai kenties kaupungissa?

Kurkkaa tästä Viena K:n blogimerkintä juhannuksesta Presidentissä

Viime viikolla oli päivä, jota olin odottanut pitkään ja pääsimme pienellä bloggaaja/instaajaporukalla tutustumaan Original Sokos Hotel Presidentin uudistuviin hotellihuoneisiin. Juu, ei kuulosta kovinkaan mielenkiintoiselta, jos oletusarvo on, että hotellit uudistavat itseään lähinnä kokolattiamattoa vaihtamalla, mutta uuden Presidentin sisustus kiinnosti jopa mua ja mähän en edes ole sisustusihmisiä!

Kurkkaa tästä Oimutsimutsin blogimerkintä ja ajatuksia satumetsähuoneestamme.

Majoituimme mukavasti Sokos Hotel Presidentissä. Sokos Hotellien vakiovieraana osasin odottaa aamiaiselta paljon - enkä suotta. Olin kuullut, että Presidentin aamiaispöydän ylpeys ovat leivät ja sämpylät, jotka tulevat lähileipomosta. Niinpä marssin heti leipäkorien ääreen ja voi että, aivan mahtavat määrät tuoretta leipää!

Lue lisää blogin aamiaistunnelmista täältä

 

Yö Satumetsässä

Viime viikot ovat olleet melko kiireisiä töissä, joten täydelliseen saumaan tuli kun Elsa kysyi kiinnostaisiko miniloma satumetsässä. Toisin sanoen Sokos Hotel Presidentin yhdessä uudistetuista huoneista, satumetsä-teemakerroksessa. Totta kai kiinnosti! Rakastan hyviä ja persoonallisia hotelleja (ja aivan erityisesti hotelliaamiaisia).

http://www.secretwardrobe.fi/yo-satumetsassa/