Menu

Yövy Vaakunassa ja nautiskele kesäpäivästä Kirjurinluodossa!

Kirjurinluodossa vietät täydellisen kesäpäivän perheesi kanssa! Valtavankokoinen Pelle Hermannin leikkipuisto viihdyttää lapsia pidemmänkin aikaa, ja kuumuuden yllättäessä voitte nautiskella jäätelöt Kirjurin jäätelökioskilta. Viilentyminen onnistuu myös ihanalla Kirjurinluodon uimarannalla. Liikennepuisto Vinkkarissa lapset pääsevät itse ajamaan, ja löytyyhän alueelta myös frisbeegolf-rata, beachvolley-kentät sekä petanque- ja minigolfmahdollisuus. Alueella on kesäisin myös eläimiä, kuten vuohia, lampaita, alpakoita sekä monenlaisia lintuja. Nauti koko perheen kesäpäivästä Kirjurinluodossa ja vietä yö Vaakunassa!

Kirjurinluotoon on meiltä vain kilometrin kävelymatka, lisäksi kesäisin Kirjuriin pääsee kätevästi aivan vierestämme Kauppatorilta lähtevällä kaupunkijuna Porittarella. Lähdöt Kauppatorilta tasatunnein ja Kirjurinluodosta takaisin aina xx.35.

Psst... Parhaat koko perheen piknikeväät Kirjurinluotoon nappaat tietysti ravintoloistamme: Amarillo, Rosso, Torero, Fafa's tai Coffee House!

Lue lisää Kirjurinluodosta täältä.

Varaa huone koko perheen kaupunkilomalle sokoshotels.fi:stä: Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.
 
Lisätiedot: Original Sokos Hotel Vaakuna, Pori myyntipalvelu puh. 029 004 2002 / sales.pori@sokoshotels.fi (ma-pe 8-16).
 
Puhelun hinta 029-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.