Etusivu

Hae varaus

content-page-hero-image

Heymossa nukut hyvin ja maksat vain siitä mitä tarvitset

Heymo by Sokos Hotels on hotelli, joka toivoo, että ihmiset viettäisivät mahdollisimman vähän aikaa hotellissa. Kaupungilta kun löytyy melkein kaikki. Panostammekin erityisesti siihen, mitä kaupungilta ei löydy, sänkyihin. Sänkymme ovat niin hyviä, ettet halua nousta ylös.

Heymo on matkustajan paras mahdollinen tukikohta, jossa rentoudut ja nukut, kaupungilla on kaikki muu.

Digitaalista ja henkilökohtaista palvelua 24/7

Heymossa hotelliin kirjaudutaan sisään ja ulos käyttäjäystävällisillä automaateilla. Heymon aulassa on myös maksukortilla toimivat älykaapit, joissa on tarjolla All day breakfastia, ruoka- ja juomatuotteita sekä muita lisätuotteita, kuten kylpytakit, tossut tai vaikka leffaeväät. Henkilökohtaistakin palvelua saa. Fixer palvelee ja fixaa 24/7. Hän hoitaa sinulle liput keikalle, tilaa taksin, vinkkaa parhaat ravintolat ja lenkkipolut, jne.

Heymossa aamiaista kellon ympäri

Heymossa aamiaisen voit nauttia juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Se ei sisälly huoneen hintaan, vaan ostetaan edullisesti ennakkoon varauksen yhteydessä tai paikan päältä. Aamiaisen noudat hotellin aulan älykaapista. Se sisältää aina mehun, jogurttimaisen tuotteen, täytetyn leivän, hedelmän ja tietysti kahvia tai teetä oman maun mukaan. Jos et halua koko aamiaista, niin voit ostaa eri tuotteita älykaapeista koska tahansa. Heymo All Day Breakfast 8,50 €.

The room, Heymo room, ehkä jopa Lucky you room

Heymon huoneissa nukut laadukkaissa Familon-vuoteissa ja nautit viihteestä 50 tuuman televisiolla, josta katsot haluamasi ohjelmat Chromecastilla. The Room on kooltaan kompakti ja tunnelmallinen huone, jossa on ihanan leveä parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. The Room Esteetön on tavallista huonetta tilavampi ja nimensä mukaisesti esteetön. Kolmesta väliovellisesta huoneesta koostuvassa Heymo Room -huoneessa nukkuu mukavasti jopa seitsemän henkilöä ja se soveltuu muunneltavuutensa ansiosta vaikkapa kokous- tai juhlakäyttöön. Heymossa on myös jotain todella uniikkia ja yllättävää – Lucky you -huone. Se on huone, jota et voi varata. Se on huone, jonka voit vain voittaa. Uniikki Lucky you -huone arvotaan joka vierailulle yhdelle asiakkaalle. Good luck!

Heymo välittää sinusta ja luonnosta

Vastuullisin tuote on se, jota et osta. Heymossa kannustamme kuluttamaan vain niitä tuotteita, joita tarvitset. Kannustamme myös arkiliikuntaan, siksi meillä on porraskäytävätkin valjastettu porrastreeneihin ja vinkkaamme lähialueen reippailureiteistä. Heymo on osa Green Key -ohjelmaa ja jokaisen Heymo-juomapullon myynnistä lahjoitamme 1 € luonnonsuojeluun.

Espoon Keilaniemeen avattiin keväällä 2022 Heymo 1 by Sokos Hotels.

Heymo 1 by Sokos Hotels