Hae varaus

Onnellisuus kuuluu kaikille

Sokos Hotels täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Juhlavuotensa kunniaksi kansainvälisenä Onnellisuuden päivänä 20.3. ja osana koko vuoden kestävää yhteistyötä Sokos Hotels lahjoittaa 50 hotellilomaa pienituloisille perheille ympäri Suomen Pelastakaa Lasten kautta.

20.3.2024

YK:n lanseeraamaa kansainvälistä Onnellisuuden päivää on vietetty vuodesta 2013 lähtien ja Sokos Hotelleissakin jo vuodesta 2018. Päivän perimmäisenä tarkoituksena on nostaa tietoisuuteen onnellisuuden ja hyvinvoinnin tärkeys tavoitekeskeisissä nyky-yhteiskunnissa. Näinä epävarmuuden ja kriisien aikoina onnellisuutta ja iloa kaivataan entistäkin enemmän, ja Sokos Hotels halusikin näin juhlavuonnaan juhlistaa Onnellisuuden päivää entistä laajemmin. Koko vuoden kattavassa yhteistyössä Pelastakaa Lapset Ry:n kanssa yhdistyvät kaksi Sokos Hotelleille tärkeää arvoa: onnellistaminen ja vastuullisuus.

”Pelastakaa Lapset ry tekee tärkeää työtä onnellisemman tulevaisuuden rakentamiseksi ja omalta osaltamme haluamme auttaa siinä tehtävässä. Pelkästään ajatus siitä, että onnellistamme toiminnan piirissä olevia perheitä entistä laajemmin, antaa myös meille merkitystä työhömme,” toteaa Matkailukaupan konsepti- ja kehitysjohtaja Jaana Matikainen.

Yhteistyö jatkuu ja näkyy pitkin juhlavuotta ja sillä tuetaan Pelastakaa Lasten kotimaan ohjelmia.

”Lämmin kiitos merkityksellisestä yhteistyöstä! On todella hienoa, että voimme yhdessä Sokos Hotellien kanssa nostaa esiin onnellisuuden merkitystä ja jakaa sitä eteenpäin tukea tarvitseville tänä vuonna pitkin juhlavuotta”, kiittelee yritysyhteistyön tiiminvetäjä Johanna Mäkelä Pelastakaa Lapsilta.

Sokos Hotellien tehtävänä on vieraidensa onnellistaminen vuoden jokaisena päivänä ja jokainen asiakas kohdataan lämmöllä ja toiveita kuunnellen. Tavoitteena on, että vieraille tarjotaan enemmän kuin he osaavat pyytää ja että heidän odotuksensa ylitetään kerta toisensa jälkeen. Myös silloin, kun he sitä vähiten odottavat.

Onnellisuuden päivänä mukana onnellistamassa Lumene ja Kulta Katriina.

Hyvää onnellisuuden päivää maailman onnellisimmalle kansalle!