Etusivu

Hae varaus

content-page-hero-image

Solo-hotelleissa kaikki on laadukasta ja tyylikästä, myös palvelu

Solo by Sokos Hotels on klassikko tai syntyy sellaiseksi. Se on paljon muutakin kuin rakennus ja osoite, sillä on ainutlaatuinen luonne ja persoona. Solo-hotelleissa palvelu on aina yksilöllistä ja jokainen Solo on uniikki. Solo on taidetta, kulttuuria, historiaa, designia, uniikkeja yksityiskohtia.

Kaikki alkoi lähes sata vuotta sitten. Uudenlaiset hotellit avasivat ovensa kaupunkien merkittävimmissä rakennuksissa. Merkittävä oli myös palvelun rooli. Jokaista vierasta kohdeltiin kuin presidenttiä, ja jotkut heistä sellaisia olivatkin.

Tämä on jotain sellaista, mitä ei voi monistaa. Siksi jokainen Soloista on erilainen. Se, mikä niitä yhdistää, on design, hemmottelevat yksityiskohdat, makunautinnot sekä tinkimätön palvelu. Ymmärrämme yksilöllisyyttä paremmin, kuin kukaan. Ja tähän tarinaan haluamme sinut mukaan.

Aamiainen kuten sinä haluat

Solo-aamiainen on laadukkaita ja herkullisia aamiaistuotteita. Valikoimassa on aina myös paikallinen erikoisuus. Solo-aamiaisella nautit palvelusta. Kattaus on valmiina ja kahvi tarjoillaan sinulle pöytään, vaaleana tai tummana paahtona, myös tee.

Hemmottele itseäsi, varaa Solo up –huone

Tilavassa Solo up -huoneessa sinua odottavat vartalollesi muovautuvan Solo-vuoteen lisäksi kylpytakki ja -tossut sekä erikoiskahvinkeitin. Huone on hemmotteleva vaihtoehto hotellivierailuusi. Kylpyhuoneesta löydät laadukkaat kosmetiikkatuotteet itsesi hoivaamiseen.

Palvelua, jota et saa muualta

Soloissa teemme kaiken tyylillä, myös palvelun. Hyvä palvelu on itsestään selvyys, mutta Soloissa viemme sen aivan uudelle tasolle. Haluamme yllättää sinut silloinkin, kun sitä vähiten odotat. Meille asiakas on ykkönen ja tunnet myös sen. Kehitämme palveluamme jatkuvasti saamamme palautteen perusteella.

Solo-sängyssä haluat nukkua pitkään

Solo-vuoteessa nukut hyvät unet laadukkaiden lakanoiden välissä. Vuoteen patja mukautuu vartalosi yksilöllisiin tarpeisiin ja kolmesta tyynystä valitset sinulle sopivimman. Solo-unesta voi olla vaikea herätä, siksi olemme varanneet sinulle huoneeseen kahvi-/teevalikoiman ja vedenkeittimen. Voit myös ostaa lisäaikaa myöhäisellä huoneen luovutuksella.

Solo on ainoa laatuaan.

Tervetuloa Solo-hotelliin

Helsinki

Solo Sokos Hotel Helsinki

Solo Sokos Hotel Torni

Solo Sokos Hotel Pier 4

Jyväskylä

Solo Sokos Hotel Paviljonki

Lahti

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Tampere

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Turku

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone