Etusivu

Hae varaus

content-page-hero-image

Omaa aikaa Break-hotellissa

Break on tauko arjesta. Mutta millainen tauko, sen päätät sinä. Yhdelle se tarkoittaa poreita altaassa ja lasissa. Toiselle hyppimistä mäessä ja keikalla. Kolmannelle ensin työ ja sitten happihyppelyn kautta ravintolapöydän äärelle. Pidämme huolen siitä, että sinulla on aikaa mennä ja kokea.

Autamme sinua löytämään juuri sopivan tavan päästää irti. Pidä hauskaa. Anna palaa. Ota breikki tavallisesta ja koe jotain sykähdyttävää. Varaa aikaa elämälle ja jätä kaikki muu meidän huoleksemme. Olipa taukosi siis pitkä tai lyhyt, Breakissa palautumiselle on aikaa.

Nautiskele

Break-hotellissa on lupa ihan vain olla ja nauttia. Paeta rutiineja ja unohtaa arki. Break-hotellissa nautit yksin tai yhdessä. Nukut pitkään, nautit hyvästä seurasta, herkuttelet, huvittelet. Tee jotain mitä olet aina halunnut tehdä. Break-hotellissa on loistavat puitteet lähes kaikenlaiseen nauttimiseen.

Inspiroidu

Kun on aika inspiroitua, valitse Break by Sokos Hotels. Luonto, musiikki, älypelit, sauna – ja paljon muita vaihtoehtoja inspiroitumiseen työporukalla tai kavereiden kesken. Vaeltaminen, hiihtäminen ja pyöräily. Kaikki hyviä tapoja ajatusten herättämiseen. Sopisiko sinulle ja tiimillesi paremmin viinikurssi tai leijan lennättäminen? Nekin onnistuvat.

Rentoudu

Break-hotellissa voit nauttia hiljaisuudesta ja levosta. Rentoudu juuri niin kuin itse haluat. Osallistu saunajoogaan tai aivojumppaan, lähde meditoimaan ihan vaan omassa, hyvässä seurassa. Varaa hieronta tai ota kirja ja hiljenny lueskelemaan. Break-hotelli on oikea valinta, kun haluat rentoutua.

Anna palaa

Irrottele, hulluttele, kisaile, revittele. Break-hotellissa kaikki on mahdollista. Vauhtia ja yllätyksiä. Fyysisiä ja henkisiä suorituksia. Break-hotellissa ja niiden läheisyydessä on lukuisia mahdollisuuksia reippaaseen irtiottoon arjesta. Omatoimista tai ohjattua. Yksin tai yhdessä. Sinä päätät ja me toteutamme.

Jokainen Break by Sokos Hotels on enemmän kuin vain hotelli.

Tervetuloa Break-hotelliin!

Koli

Break Sokos Hotel Koli

Break Sokos Hotel Koli Kylä

Levi

Break Sokos Hotel Levi

Nurmes

Break Sokos Hotel Bomba

Tahkovuori

Break Sokos Hotel Tahko

Vantaa

Break Sokos Hotel Flamingo

Vuokatti

Break Sokos Hotel Vuokatti

Kylpylähotellimme löydät täältä »