Yökerho Amigon syksyn odotetuimmat konsertit
03.08.2018

Yökerho Amigon syksyn odotetuimmat konsertit

Original Sokos Hotel Virun legendaarinen yökerho Amigo täyttää tänä vuonna 24 vuotta. Juhlan kunniaksi yökerhojohtaja Taavo Raag listasi Amigon syksyn parhaat konsertit.

11.8. 2 QUICK START

Virosta tuskin löytyy ketään, joka ei tuntisi 2 Quick Start -yhtyettä. Vironkielistä tanssimusiikkia soittava yhtye on esiintynyt jo yli 25 vuotta. Viron musiikkiteollisuuden palkintogaalassa 2018 2 Quick Start palkittiin panoksestaan virolaiseen musiikkiin.

2 Quick Start – Siis veel ei tundnud sind

24.8. LIIS LEMSALU

Liis Lemsalu on epäilemättä yksi Viron suositumpia laulajia. Liisin ura alkoi Viron Idolsin neljännen kauden voitosta. Liis on julkaissut jo kolme menestynyttä levyä. Lue lisää.

Liis Lemsalu – Sinuga koos

6.10. BIRGIT

Birgit Sarrapin uuden levyn esittelykonsertti pidetään Amigossa. Birgit voitti Viron ensimmäisen Idols-kisan vuonna 2007, ja on myös palkittu ensimmäisenä ulkomaalaisena L'Olivio d'Oron (Golden Olive) kulttuurifestivaaleilla Italiassa. Lisäksi Birgit on voittanut Viron musiikkiteollisuuden järjestämässä palkintogaalassa jaettavan parhaan naisartistin palkinnon vuosina 2014 ja 2010.

Birgit – Et uus saaks alguse

3.11. KARL ERIK TAUKAR BAND

Karl Erik Taukar oli Viron viidennen Idols-kisan finalisti. 2015 Taukar on palkittu Vuoden miesartisti ja Vuoden poplevy -palkinnoilla.

Karl Erik Taukar – Segased lood

24.11 KAJAKAD

Kajakad, eli suomeksi lokit, on omaperäinen virolainen yhtye, jota kannattaa tulla katsomaan kauempaakin. Kajakad-yhtye esiintyy vain kerran vuodessa, ja tällä kertaa paikkana on yökerho Amigo. Tiedossa on elämyksellinen ilta!

 

Lisätietoa:  +372 6 809 300; amigo@amigo.ee