Menu
Kokouspalvelut Turku Wiklundin Wirta Turussa Original Sokos Hotel Wiklund Wiklund keskus Wauditorio Huvila Kyläkoulu Koivikko Laituri

Wiklundin Wirta - monipuoliset kokouspalvelut Turussa

Tervetuloa Wiklundin Wirtaan nauttimaan laadukkaista ja monipuolisista kokouspalveluista Turussa. Wirta on Original Sokos Hotel Wiklundin 3. kerroksessa sijaitseva upea kokoustilojen kokonaisuus, josta löydät sopivat tilat 12 hengen neuvotteluhuoneista aina 170 hengen tapahtumatoriin esiintymislavoineen. Meille on helppo tulla paikallisilla tai ajaa omalla autolla suoraan parkkihalliin.

Tutustu Wiklundin Wirran tiloihin >>

Wiklundin Wirta tarjoaa luovat tilat ja energiset kokouspalvelut Turussa

Wiklundin Wirran inspiroiva sisustus ihastuttaa. Luovaan ja rentoon tapaamiseen sopivat kokoustilat

ovat varattavissa yhdessä tai erikseen toiveittesi mukaan.TIlat sijaitsevat vierekkäin, käynti yhteisen kokousaulan kautta.

eWent-tapahtumatori yllättää sinut muuntautumiskyvyllään. Rajana on vain mielikuvitus! 

Aivan uudenlainen Wauditorio sopii monenlaisiin yritys- ja yksityistapahtumiin: kokouksiin, koulutuksiin, paneelikeskusteluihin, tuotelanseeraukseen, tiedotustilaisuuteen, pikkujouluihin, karaokeen, tiimi-iltoihin ja erilaisiin unohtumattomiin hetkiin ystävien kanssa.
Saisiko olla annos viihdettä?

Poikkea Wirrassa virtuaalisesti >>

Wirran kätevät kokouspaketit

Hyvä ruoka on tärkeä osa kokouspäivän antia ja päivän tauottamista. Valitse valmiiksi suunnitelluista kokouspaketeista tai vie vieraasi ravintola Trattoriaan nauttimaan italialaisista makuelämyksistä.

Paras päätös yhteiselle päivälle on hotellin huikeassa Walo Rooftop Bar -kattobaarissa nautitut afterit upeita maisemia ihaillen.

Käytössäsi on moderni kokoustekniikka

Kaikki Wirran kokoustilat on varusteltu uudenaikaisella tekniikalla ja erinomaisella äänentoistolla. Halutessasi varaamme lisämaksusta teknikon takaamaan tilaisuutesi sujuvuuden. 

Katso vinkit onnistuneeseen kokoukseen

Tilaisuuden järjestäminen on monen yksityiskohdan huomioimista – ja joskus vähän jännittävääkin. Turun Wiklundin Wirran kokousosasto laati avuksesi muistilistan, jonka avulla hallitset järjestelyjä ja varmistat onnistuneen päivän.

5 + 1 vinkkiä kokousjärjestäjälle Wirran tyyliin

Tervetuloa Wikkelle! Tästä eivät kokouspalvelut Turussa enää parane. Varaa tilat kätevästi verkossa tai ota yhteyttä ja kerro toiveesi.

Katso, miten varaat tilat vaivattomasti verkossa >>

ETSI TILA JA  VARAA NYT >>

Tuliko kiire? Järjestä pikakokous >>

Lisätiedot ja varaukset: Myyntipalvelu, Turku, puh. 0300 879 040 (ma-pe klo 8.30-16.30)
Puhelun hinta 0,51 €/min + pvm/mpm

Original Sokos Hotel WIklund, Turku
Wiklundin Wirta, 3.krs.