20.05.2018

Vinkkejä S-Card-etujen käyttöön

S-Card - Täyttä elämää

S-Cardin avulla säästät aikaasi merkityksellisiin asioihin niin työmatkoilla kuin vapaa-ajalla. Nauti sujuvasta asioinnista S-ryhmän hotelleissa ja ravintoloissa ja ansaitse samalla pisteitä, joita voit hyödyntää majoitus- kokous, ja ravintolaostoihisi - niin työn ohessa kuin vapaa-ajallasi.

Voit hyödyntää S-Card-etujasi monipuolisesti ympäri Suomen. Ilahduta läheistäsi ostamalla S-pisteilläsi S-ryhmän yleinen lahjakortti mistä S-ryhmän hotellin vastaanotosta tai varaa hänelle palkintoyö lahjaksi. Voit myös viedä esimerkiksi kollegasi, tiimisi tai läheisesi syömään S-Card-ravintolaan, varata itsellesi palkintoyön tai maksaa S-pisteilläsi kokous- ja ravintolaostoja. 

Kortti on apunasi yli 500 S-ryhmän toimipaikassa: kaikissa Sokos Hotelleissa Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa, Suomen Radisson Blu Hotelleissa, kaikissa valtakunnallisissa ketjuravintoloissa sekä lukuisissa yksittäisissä ravintoloissa ja ABC-liikennemyymälöissä. Lupaamme, että S-Card-asiakkaanamme elät täyttä elämää, missä ikinä Suomessa liikutkin.