Menu
Kesävinkit Original Sokos Hotel Koljonvirta

Vinkit kesäpäivään Iisalmessa!

Ei hätää, tässä henkilökuntamme vinkit suloisen suven viettoon Iisalmessa:

Vastaanoton vuoropäällikkö Anju vinkkaa kauniina kesäpäivänä käymään Iisalmen vesijettivuokraamossa

Iisalmi on vesistöjen ympäröimä, joten mikäpä olisi hienompaa kuin tutustua ympäristöön vesiltä käsin! Iisalmen vesijetiltä voi vuokrata sup-laudan tai vesijetin ja saat käyttöönottoon kattavan opastuksen. Katso lisätietoja ja hinnasto täältä!

Hotellinjohtaja Jeskiksen suosikki on (vuodenajasta riippumatta) Hanhenlennon kotieläinpiha

Hanhenlento on maatilamiljöö Niemisen rantamaisemissa, vain 15 km kaupungin keskustasta. Erilaiset kesyt kotieläimet ottavat vieraat iloisesti vastaan, täällä voi tavata esimerkiksi äitiaasin varsoineen ja persoonallisen laamapariskunnan - tilaathan eläinten hellimishetken ennakkoon, viimeistään edellisenä päivänä. Kotieläinpihassa on myös Retroaitta, jonka 1970-luvun leluilla lapset pääsevät leikkimään.

Suomen kesä on yllätyksiä täynnä, myös sään osalta, joten sateen sattuessa ravintolapäällikkö Rita suosittaa suuntaamaan Megazoneen

Megazone on sisätiloissa pelattava futuristinen laserpeli, joka sopii lähes jokaiselle. Suositusikäraja on 7 vuotta, tätä pienemmätkin pärjäävät pelissä vanhemman ohjauksella. Pelialueena toimii UV-valoin valaistu kaupunkitaistelurata. Avoimet pelit alkavat puolen tunnin välein Kisakellarin auki ollessa, mikäli yksityispelejä ei ole varattu. Avoimiin peleihin voi osallistua yhtä hyvin yksin kuin ryhmänkin kanssa. Vastusta ja peliseuraa saa tällöin muista peliin osallistujista. Pelin toteutuminen vaatii vähintään kaksi pelaajaa.