Juhlat
02.12.2019

Vietä säihkyvä vuodenvaihde Tallinnassa

Joulun ja uudenvuoden aikaan on tapana katsoa taaksepäin ja pohtia kulunutta vuotta mutta samalla myös eteenpäin ja tehdä uusia suunnitelmia.

Se on myös aikaa, jolloin ihmiset yleensä pitävät hieman taukoa ollakseen yhdessä läheisten kanssa, tavatakseen ystäviä tai käydäkseen konserteissa. Joulun ja uudenvuoden aika on erityisen vilkasta Tallinnassa nimenomaan erilaisten konserttien ja viihdetapahtumien vuoksi. Joulun aikaan kannattaa ehdottomasti käydä ainakin kerran myös Tallinnan joulutorilla, joka on Raatihuoneentorilla ja avoinna ensi vuoden tammikuun 7. päivään saakka. Erilaisten konserttien lisäksi joulutorilla tarjoavat elämyksiä perinteinen, kaunis joulukuusi ja sen ympärillä levittäytyvä tori ja tietysti myös jouluinen hyörinä. Tallinnan joulutori on saanut tänä vuonna myös kansainvälistä tunnustusta, sillä se valittiin Euroopan parhaaksi joulutoriksi.
Jos kaipaat jouluusi kulinaarisia elämyksiä, kannattaa käydä Original Sokos Hotel Virun ravintola Merineitsissä, jossa on 24. ja 25. joulukuuta katettuna herkullinen joulubuffet. Samaan aikaan musiikkielämyksiä tarjoilee Viveli Maarin ja säveltäjä Tõnu Naissoon muodostama duo. Jos et ole vielä tehnyt suunnitelmia uudeksivuodeksi, hyvä vaihtoehto on viettää sitä show & dinner -ravintola Merineitsissä, jossa nähdään tunnelmallinen uudenvuoden show Crème de la Crème. Huolellisesti koostettu ja kokonaisvaltainen show-ohjelma sisältää sekä esityksen että kulinaarisia elämyksiä, ja se sopii kaikille, jotka arvostavat maailmanluokan viihdettä ja mestarillisia ja juhlavia makuelämyksiä. Crème de la Crème -show kokoaa lavalle revyyteatteri Starlight Cabaret'n kymmenen vuoden parhaat palat.
Tässä ei tietenkään ole vielä kaikki, mitä Tallinna tarjoaa joulun ja uudenvuoden aikaan. Kannattaa muistaa, että etsivä löytää. Toivommekin, että löydät Tallinnasta ne tapahtumat ja paikat, jotka tarjoavat parhaan elämyksen juuri sinulle. Osta lippu uudenvuoden show'hun TÄSTÄ.