Menu

Vieraile tiedekeskus Heurekassa

Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Tiedekeskus Heureka on kaikenikäisten kestosuosikki. Heurekassa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan vuorovaikutteisissa näyttelyissä, planetaariossa, Ideaverstaalla, oppimisohjelmissa ja tapahtumissa. Heurekan ydinajatuksena on "tuottaa oivaltamisen iloa kaikille".

Original Sokos Hotel Vantaalta on lyhyt alle puolen kilometrin matka Heurekaan, jonka taittuu nopeasti jalkaisin.

Tiedekeskus Heurekassa tällä hetkellä näyttelyinä ovat:

Katastrofien keskellä

Katastrofien keskellä -näyttelyssä kävijät kulkevat katastrofin eri vaiheiden läpi. Aluksi tutkitaan ja harjoitetaan yhteisiä resilienssitaitoja, jonka jälkeen luonnonvoimat – tulva, myrsky, maastopalo ja maanjäristys – kohdataan audiovisuaalisina videotaideteoksina. Valtavien luonnonvoimien vaikutuksiin tutustutaan eri puolilta maailmaa tulevien voimaannuttavien tositarinoiden kautta.

Leikin voima - Eläköön leikkimielisyys ja uteliaisuus!

Leikin voima -näyttelyn pääsanoma on leikin ja leikkisyyden tärkeydessä meille kaikille iästä riippumatta: leikki on onnellisen elämän perusta.

Tekoäly - Me, Muself & AI

Tekoäly – Me, Myself & AI -näyttely käsittelee hauskalla ja vuorovaikutteisella tavalla tekoälyn kehittämisen perusteita, ihmisen ja tekoälyn ohjaamien robottien vuorovaikutusta sekä tekoälyn kehityksen yhteiskunnallisia ulottuvuuksia.

Lue lisää Heurekan sivuilta!