Menu
Respa suosittelee

Vastaanoton kevätvinkit

 

Taidetta ja tapahtumia

Konsertti- ja kongressitalo Mikaelin ohjelmistossa on mielenkiintoisia musiikki- ja teatteriesityksiä.

Mikkelin Teatterissa on talvikaudella monipuolinen ja mielenkiintoinen ohjelmisto. Suosituimpien esitysten liput myydään loppuun hyvissä ajoin. Osta siis lippusi ajoissa!

Tutustu myös keskusta-alueen ravintoloiden mielenkiintoisimpiin esiintyjiin ja tapahtumiin osoitteessa raflaamo.fi.

 

Kulttuuria ja historiaa

Moderni Tiedekeskus Muisti kertoo sodan vaikutuksista yhteiskuntaan. Tämä on ehdoton vierailukohde kaikille, joita sotahistoria kiinnostaa ja erityisesti heille, joita se ei kiinnosta.

Maankuulu Mikkelin Tori sijaitsee korttelin päässä Vaakunasta. Suuntaa torille seuraamaan eteläsavolaista elämänmenoa ja nauttimaan torin antimista. Kuukausimarkkinat pidetään kuukauden toisena lauantaina. Poikkea samalla sisällä Kauppakeskus Stellassa ja Mikkelin kauppahallissa.

 

Mikkelin luontokohteet

Mikkelin satama ja Saimaan ranta ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta.

Mikkelin keskusta-alueella on runsaasti kiinnostavia Saimaa Geopark -kohteita. Kaihunharjun harjumaasto, Naisvuoren kalliomuodostelma ja Pursialan hiidenkirnu ovat vain lyhyen kävely- tai pyöräilymatkan päässä hotellilta.

 

Lapsiperheille

Supercorner tarjoaa iloa ja liikettä koko perheelle! Tämä liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto on auki ympäri vuoden - säällä kuin säällä. Freestyle - alueella odottavat isot skeitti- ja scoottialueet, huikeat trampoliinit ja foam - allas. Game arenalla voi ottaa toisista mittaa mm. lätkätutkan ja keilailun avulla. Seikkailualueella voi kiipeillä korkeuksiin ja kokeilla vauhdikkaita liukumäkiä.