Bonus sokos hotels huonevaraus hotellivaraus asiakasomistaja
Saat Bonusta vain varaamalla omista omista kanavistamme.

Varaa hotelli suoraan, ilman välikäsiä

Tee varaus Sokos Hotellien omilla verkkosivuilla osoitteessa www.sokoshotels.fi ja saat omistajana parhaat edut. Lisäksi vain varaamalla omista kanavistamme saat myös Bonusta.
 
Kuluttaja voi varata majoitus- tai ravintolapalvelun monella eri tavalla. Eri varauskanavilla on erilaiset edut ja hyödyt sekä kuluttajien että palveluntarjoajien kuten majoitusyritysten ja ravintoloiden näkökulmasta.
 
Varaamalla palvelun ilman välikäsiä suoraan palveluntarjoajalta kuluttaja saa useita etuja.  Varaamalla palvelun yrityksen omilla verkkosivuilla, puhelimitse tai suoraan toimipisteessä, kuluttaja saa suoran kontaktin palveluntarjoajaan. Suorassa kontaktissa saa muun muassa heti tiedon saatavuudesta, muista palveluista, mahdollisista erityistarjouksista ja ehdoista. Lisäksi yritysten etu on tarjota aina halvin hinta omalla verkkosivullaan.
 
Varaamalla huoneen suoraan majoitusyrityksen omia varauskanavia käyttäen kuluttaja saa kuluttaja-asiamiehen tarkastamien majoitusliikkeiden yleisten varaus- ja peruutusehtojen suojan. Palveluntarjoaja ottaa tällöin myös vastuun mahdollisista varaukseen liittyvistä ongelmista. Jos kuluttaja tekee varauksen ulkopuolisen varauspalveluyrityksen välityksellä, ehtoja ei sovelleta.
 
Suurimmilla varauspalveluyrityksillä on vahva asema ympäri maailmaa. Varauskanavien laaja valikoima on parantanut kuluttajien valinnanmahdollisuuksia ja tietoisuutta tarjonnasta, mutta on tuonut majoitusyrityksille kohtuuttomia ehtoja kuten paras hinta -ehdon. Sen mukaan majoitusyrityksen on tarjottava varauspalveluyritykselle aina halvin hinta eikä majoitusyritys voi myydä huonetta halvemmalla omissa kanavissaan. Varauspalveluyritysten yrityksiltä perimät palkkiot ovat usein kohtuuttoman suuria. Lisäksi varauspalveluyritys voi ilmoittaa, ettei vapaita huoneita ole, vaikka niitä on saatavissa.
 
Varaa siis suoraan Suomen luotetuimman hotelliketjun omilta sivuilta – sokoshotels.fi. Näin saat parhaat edut ja Bonusta. Varaus onnistuu hienosti myös soittamalla myyntipalveluumme, puh 0300 870 000, ma-pe klo 8-18 (51 snt/min + pvm/mpm).
 
Tervetuloa Sokos Hotelliin!
 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.