Menu
Blomstedt Solo Sokos Hotel Helsinki

Varaa Helsingin upeimmat kokous- ja juhlatilat

Upeasti uudistettu Solo Sokos Hotel Helsinki tarjoaa käyttöösi upeat juhla- ja kokoustilat keskeisellä sijainnilla Kluuvissa. Tyylikkäästi sisustetut tilat sopivat erikokoisten juhlien, kokousten ja tapahtumien järjestämiseen. Asiantunteva henkilöstömme auttaa sinua suunnittelemaan tilaisuudestasi ikimuistoisen.

Juhla- ja kokoustila Blomstedt

Hotellin kruununjalokivi on juhla- ja kokoustila Blomstedt, joka on perustettu Helsinki Bankin entisen pankkisalin tilalle. Tyylikäs tila tarjoaa puitteet jopa 200 hengen tilaisuuksiin ja pöytäjärjestys on helposti muunneltavissa tilaisuuteen sopivaksi. Blomstedt on jaettavissa kahteen pienempään tilaan: Ernestiin ja Märtaan. Blomstedtin yhteydessä on tyylikäs aulatila, johon on mahdollista kattaa ruokia ja juomia näyttävästi esille. Lisäksi juhlatilaan on oma erillinen sisäänkäynti Yliopistonkadun puolelta.

Kabinetit

Solo Sokos Hotel Helsingissä on kaksi lisäksi kaksi erilaista kabinettia. Ensimmäisen kerroksen Hesarin kirjasto -kabinetti sopii noin 30 hengelle vaivattomiin illanviettoihin, after workeille ja rentoon seurusteluun. Hotellin 2. kerroksessa sijaitsevassa Solo-kabinetissa järjestät helposti erilaiset tilaisuudet maksimissaan 25 hengelle.

Haluatko varata jonkun hotellin ravintolatiloista yksityiskäyttöösi?  Ota yhteyttä ja kysy lisää! Kabinetit voit varata myös helposti suoraan tästä.

Sokos Hotels Myyntipalvelu

puh. 0300 870 020

ravintolamyynti@sok.fi