05.10.2017

Vaasan Vaakunan suuri ravintolauudistus on valmis!

VENN

Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!

VENN on aina vapaana ystävien tulla ja mennä. Niinpä emme ota pöytävarauksia, vaan meille voit tulla milloin tahansa ja istahtaa missä ikinä tyhjän paikan näetkin.
 

KOKOKANA

Tervetuloa päättymättömille grillijuhlille!

Kunpa elämä olisi yhtä jatkuvaa grillijuhlaa: hyvää ruokaa ja juomaa, ystäviä! Vehreä puutarha täynnä värejä ja lämpöä! Hehkua ja hihitystä! Käryä ja kipinää!

Kokokana on avotulella grillattuun ruokaan ja rentoon tunnelmaan keskittyvä ruokaravintola, jossa grillataan kaupungin parhaat kanat sekä muita liharuokia kauden mukaisilla lisukkeilla – suurella intohimolla ja suurella liekillä. 

Meno ja meininki on rentoa ja rosoisen rehtiä, pikkuisen kotikutoista ja aina iloista ja aitoa.
 

ROSSO

Entistäkin viihtyisämpi uudistettu Rosso Vaasa odottaa sinua ja seuruettasi. Maistakaa aidossa Rosson pizzauunissa paistettuja pizzoja tai nauttikaa maukkaista pastoista.

Rosso löytyy syyskuun lopusta lähtien uudesta osoitteesta, kauppakeskus Rewell Centerin toisesta kerroksesta.

Lounaalla tarjoamme maukkaita pizzoja sekä herkullista pastaa, meille on helppo tulla ja kutsumme kaikki shoppailijat nauttimaan rennosta italialaisesta tunnelmasta ostosten lomassa.