Uutta - Seurahuone Apartments Savonlinnassa

Savonlinnan Original Sokos Hotel Seurahuone tarjoaa nyt laadukasta huoneistomajoitusta. Täysin uutta Sokos Hotels -ketjussa.

Savonlinnan Original Sokos Hotel Seurahuone tarjoaa jatkossa laadukkaan vaihtoehdon pitkäaikaismajoitukseen. Oma rauha, Saimaa-näkymät, veloitukseton wifi-yhteys ja hyvin varusteltu keittiö houkuttelevat työmatkalaisia huoneistoihin. Seurahuone Apartments -huoneistot ovat varattavissa Sokos Hotellien myyntikanavien kautta. Huoneistojen tarjoaminen osana majoitusvalikoimaa on Sokos Hotels -ketjussa täysin uutta.

Kodinomaisen majoituksen ja laadukkaan hotellielämän yhdistävät huoneistot tuovat kaivatun lisän niin Sokos Hotellien, Savonlinnan kuin hotelli Seurahuoneen majoitusvalikoimaan. "Kaupungissa työskentelee paljon sekä koti- että ulkomaisia työntekijöitä pidemmillä komennuksilla. Yritykselle hotellin huoneistot tarjoavat vaivattoman tavan varata pitkäaikaismajoitusta Sokos Hotellien myyntipalvelun kautta vuokrasopimuksien ja -ennakkojen sijaan. Majoituksen kestossa tapahtuvat muutokset eivät myöskään aiheuta turhia kustannuksia", kertoo Savonlinnan Original Sokos Hotel Seurahuoneen hotellinjohtaja Kati Vihma. "Lisäksi Savonlinna Saimaa-maisemineen kiinnostaa kovasti tietotyöläisiä ja asiantuntijoita etätyöhön. Nyt meillä on tarjota heille inspiroiva ja helposti varattava asuin- ja työskentely-ympäristö."

Kaikissa 48 huoneistossa on ilmainen wifi-yhteys, liinavaatteet, omat kylpyhuoneet sekä täysin varustellut keittiöt mikroineen, liesineen, astiastoineen ja keittovälineineen. Osassa on lisäksi oma sauna. Penthouse Suite terasseineen on ylellinen vaihtoehto, kun kaivataan jotain ekstraa. Katso Seurahuone Apartments -esittelyvideo tästä >

Huoneistot sijaitsevat viereisen Hotel Tottin rakennuksessa, matkaa Seurahuoneen vastaanotosta sinne on 300 metriä kaunista rantaraittia pitkin. Original Sokos Hotel Seurahuoneen palvelut, kuten ravintolat ja saunatilat, ovat helposti saatavilla nekin.

 

Vaivattomuutta työmatkustajille ­­– S-Card -edut voimassa

Seurahuone Apartments -huoneistoissa majoittuvat työmatkustajat voivat hyödyntää S-ryhmän työmatkustuksen kanta-asiakaskortin eli S-Cardin ateria- ja muut edut.

Kuukausimajoituksen alkaen -hinta on 1990 €/kk ja 485 €/viikko. Aamiainen on ostettavissa erikseen ja sen voi maksaa myös S-Cardin ateriaedulla. Silloin kun 'kotona' kokkailu ei innosta, ravintolapalvelut löytyvät Original Sokos Hotel Seurahuoneelta sekä Saimaan rannan muista ravintoloista. Huoneistojen välittömässä läheisyydessä on katettua maksullista pysäköintitilaa.

 

Original by Sokos Hotels ammentaa paikallisesta elämänmenosta

Seurahuone Apartments -huoneistot  Sokos Hotels -ketjun Original-hotellityyppiä. Original-hotellit ammentavat vahvuutensa paikallisista perinteistä ja elämänmenosta ja tekevät tiivistä yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa. Uusien huoneistojen uudistustyö on pitkälti paikallisten savolaisten ammattilaisten käsialaa. Hotellivieraita vinkataan aktiivisesti paikallisten palveluiden ääreen, kuten Linnunpönttökierrokselle tai Saimaa-risteilyille.


Pitkäaikaismajoitukset: Suur-Savon Sokos Hotellien myyntipalvelu, puh. 010 764 2000 ( puhelun hinta 0,0835€/puhelu + 0,1209€/min ) tai s-posti sales.suur-savo@sok.fi

Lyhyemmän ajan majoitukset: Sokoshotels.fi

 

Lisätietoja: 
Kati Vihma, hotellinjohtaja, Original Sokos Hotel Seurahuone, Savonlinna 
kati.vihma@sok.fi, puh. 050 371 4530