Uusia upeita tapahtumatiloja Helsinkiin ja Vantaalle

Leffateatteri Helsingin keskustassa ja lasinen tapahtumatila Vantaan Flamingossa ovat pääkaupungin uusimmat tapahtumapaikat.

 

Uudistuneen Original Sokos Hotel Presidentin 350-paikkainen auditorio toimii jatkossa myös elokuvateatterina. Yrityskäyttöön suunnatun Cinema Pressan ohjelmistossa on laaja valikoima koti- ja ulkomaisia elokuvia, joita voidaan katsoa yksityisnäytöksenä jo ennen ensi-iltaa.

 

Salin ajanmukainen elokuvateatteritekniikka mahdollistaa elävien kuvien ensiluokkaisen esittämisen ja porrastettu katsomo tarjoaa hyvät puitteet nauttia elokuvista. Salin voi varata kokonaan tai ostaa lippuja yritysnäytöksiin. Elokuvailta täydentyy Original Sokos Hotel Presidentin laadukkailla ravintolapalveluilla.

 

Suomen suurimmassa viihdekeskuksessa Vantaalla sijaitseva Break Sokos Hotel Flamingo saa syksyllä 2018 uuden, ison juhla- ja tapahtumatilan. Upeassa lasiseinäisessä tilassa järjestyvät niin autonäyttelyt, muotinäytökset kuin cocktailtilaisuudet. Seinille heijastuvat värivalot sekä ulos aseteltavat isot soihdut ja punainen matto tuovat glamouria tapahtumiin. Tila täydentää Flamingon entisestään monipuolista tarjontaa, johon kuuluu neljä auditoriota, 12 kokoustilaa sekä 280-paikkainen bankettiravintola.

 

Uusi tapahtumatila valmistuu syksyllä 2018 ja on varattavissa jo nyt. Maksimihenkilömäärä on 250.

 

Tiedustelut ja varaukset: Sokos Hotels Myyntipalvelu,

puh. 020 1234 600 ma-pe klo 8-18, sales.helsinki@sok.fi

Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.