Menu
Uusi Break Sokos Hotel Koli Kylä

Uudistumme ja avaamme uutta!

Meille on tärkeää panostaa siihen, että hotelliverkostomme on paitsi kattava myös erinomaisessa kunnossa. Niinpä uudistukset S-ryhmän hotelleissa jatkuvat. Moni klassikkohotelli uudistuu nyt tavalla, joka tuo hotellin oman identiteetin ja tarinan entistä paremmin esiin. Myös ihan uusia hotelleja on tulossa. Kesällä 2023 avautuvat uudiskohteet Radisson RED Helsinki ja Break Sokos Hotel Koli Kylä.


Break Sokos Hotel Koli Kylä valmistuu Kolin elämänmakuisen kylän keskelle juhannukseksi 2023. Hotelli sopii erityisen hyvin aktiivisille perheille sekä retkeilyhenkisille kaveriporukoille ja ryhmille, sillä kansallispuiston reitit lähtevät ihan hotellin pihasta. Kylähotelliin tulee  kahvila, ravintola, saunatilat sekä 130 huonetta, joiden sisustusta leimaa Kolin eri vuodenaikojen ja kylätunnelman hieno vuoropuhelu. Välinevuokrausta ja ohjattuja retkiä tarjoaa hotellin tiloissa toimiva Polar Adventures.


Kaisaniemeen puistoon, Helsingin keskustaan avautuu Suomen ensimmäinen Radisson RED -hotelli vuonna 2023. Radisson RED Helsinki on suunniteltu tyylitietoisia vieraita silmällä pitäen. Hotellin yleiset tilat toimivat kohtaamispaikkana, joka toivottaa sekä hotellivieraat että paikalliset tervetulleiksi viettämään aikaa yhdessä. Radisson Hotellin moderni arkkitehtuuri ja näyttävä tyyli muodostavat kiehtovan kontrastin hotellia ympäröivien arvorakennusten kanssa.


Original Sokos Hotel Lappeen uudistus valmistuu keväällä

Keväällä 2023 valmistuu Original Sokos Hotel Lappeen kantaosan 135 huoneen uudistus. Uudet huoneteemat, Paatti ja Pihka, ovat saaneet inspiraationsa vanhan ajan höyrylaivatunnelmasta sekä paikallisesta käsityöosaamisesta ja puusta materiaalina.  Hotellihuoneiden kalustuksessa on mukana perinteikäs design-yritys Woodnotes Oy, joka on suunnitellut ja toteuttanut uniikkeja kalusteita juuri hotelli Lappeen huoneita ajatellen.


Kesällä 2023 on Savonlinnan, Kuopion ja Iisalmen Sokos Hotellien vuoro

Original Sokos Hotel Savonlinnan Seurahuone uudistaa 53 huonettaan uuteen loistoon. Sisustuksen tyyli on saanut vaikutteita Seurahuoneen muiden tilojen, kuten kokous- ja tapahtumatila Luodon raikkaasta värimaailmasta ja tunnelmasta. Uudistuksen myötä hotelliin tulee lisää tilavia perhehuoneita sekä saunallisia huoneita.

Kesällä 2022 Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinnan yhteyteen avautui kodinomaisia Seurahuone Apartments -huoneistoja. Tyylikkäät huoneistot sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellilta, ja niissä on erilliset makuu- ja olohuoneet sekä täysin varusteltu keittiö. Huoneistot sopivat hyvin pitkäaikaiseen majoitukseen.

Pohjois-Savossa valmistuu tulevaksi kesäksi kahden klassikkohotellin, Original Sokos Hotel Koljonvirran ja Original Sokos Hotel Puijonsarven uudistukset.

Original Sokos Hotel Puijonsarvessa uusitaan päärakennuksen huoneet, jotka tulevat esittelemään kuopiolaisuuden ilmentymiä kiinnostavalla tavalla. Huoneiden sisustukseen tuodaan paikallisen musiikin ja tanssin eri muotoja, tiedossa on myös upeita sviittejä. Lisäksi hotellin pääsisäänkäynti sekä päätalon puoleinen julkisivu uudistuvat.

Original Sokos Hotel Koljonvirta kokee täydellisen muodonmuutoksen.  Hotelliin  rakentuu myös kokonaan uusi osa, ja sinne raikas ravintolamaailma isoine terassialueineen. Hotellihuoneissa vieraat saavat jatkossa kokea moniaistisen ja rauhoittavan hotellielämyksen. Sisustukseen käytetään luonnonläheisiä materiaaleja, vaaleita värisävyjä ja vihersisustusta.

Break Sokos Hotel Levillä, Levin alppikylässä, aloitetaan hotellin asiakastilojen sekä ravintoloiden täydellinen uudistus keväällä. Uudistuvat ravintolat Kiisa ja Coffee House -kahvila avautuvat juhannukseksi 2023, uusi Grill It! -ravintola avaa ovensa elokuussa. Myös saunat uudistetaan täydellisesti. Niiden sisustuksessa tulee näkymään Lapin kivi ja kulta, unohtamatta ylellistä spa-tunnelmaa.


Vuonna 2024 valmistuvat uudistukset


Nurmeksessa sijaitsevan kylpylähotelli Break Sokos Hotel Bomban yhteyteen aletaan keväällä 2023 rakentaa laajennusosaa järvinäköalahuoneineen. Kesäksi 2024 valmistuva uudisrakennus sijoittuu Pielisen rantamaisemaan nykyisen kylpylähotellin jatkeeksi. Uuteen hotellisiipeen tulee viisi kerrosta, 92 luonnonläheisin värein ja materiaalein sisustettua huonetta, kokoustilat ja ruokaravintola. Hotellihuoneiden erikoisuus tulee olemaan isot maisemaikkunat, joista avautuu hieno näkymä Pielisen alati vaihtuvaan järvimaisemaan. Ylimmän kerroksen huoneissa on myös oma parveke. Myös Bomban karjalaiskylän hirsirivitalojen huoneet uudistetaan, jo kesäksi 2023.


Break Sokos Hotel Tahkosta rakentuu alkuvuonna 2023 alkaneen mittavan uudistuksen myötä tyylikäs hotelli, jossa luontomaisema on osa elämystä myös hotellihuoneessa. Kaikki huoneet ja vastaanotto uudistetaan, osa hotellia rakennetaan jopa kokonaan uudelleen. Seitsemänkerroksiseen uudisosaan tulee yli 50 maisemahuonetta, monimuotoisia vapaa-ajan tiloja ja katolle uutta ravintolatilaa. Uudistustyöt valmistuvat vuoden 2024 aikana.


Original Sokos Hotel Royal Vaasan molemmissa kiinteistöissä on alkanut laaja peruskorjaus. Hotellirakennukset uusitaan kahdessa vaiheessa. Hotelliuudistuksen keskeinen tavoite on rakentaa Vaasaan Suomen energiatehokkain Sokos-hotelli. Päälämmitysmuodoksi tulee maalämpö, lisäksi rakennetaan merkittävä aurinkovoimala sekä otetaan jätevedestä energia talteen. Kiinteistöjen talotekniikka uusitaan myös kokonaan.