Menu

Upeat 7.kerroksen suitet

 

Original Sokos Hotel Arinan uudet suitet ovat valmiina koettaviksi!

 

Heleän sävyinen Lohi - suite kuiskii tarinoita valjastamattomomasta virrasta. Pohjoisen kirkkaat vedet ja vapaana vaeltava kuningaskala lohi ovat inspiroineet tämän huoneen tunnelmaa. 

Tunnelmallinen Terva -suite on hieman tilavampi kuin viereinen peilikuvansa. Elegantti värimaailma ammentaa juurevasta tervasta, josta tämän pohjoisen kaupungin vauraus on peräisin.   

Molemmissa huoneistoissa on erillinen makuuhuone parivuoteella sekä koko huoneiston leveä parveke Rotuaarille päin. Suiteista löytyy oma sauna hemmottelevine kylpytuotteineen sekä erillinen wc.  Olohuoneen sohva on levitettävä vuodesohva, eli nukkumapaikat löytyvät lisäksi kahdelle lapselle tai yhdelle aikuiselle. Molemmissa huoneistoissa on minibar sekä ylellinen Nespresso Momento - kahvinkeitin, jolla voi valmistaa lempikahvia milloin vaan.  Pöytäryhmän ääressä voi pitää vaikka pienen palaverin. Suuri screen on varustettu chrome cast - tekniikalla. 

Green Key -hotellina olemme tehneet uutta vanhaa kunnioittaen, ja kierrätysarvo näkyy myös suiteissa. Varmistaaksesi lempihuoneesi, varaathan suiten suoraan hotellista 08 3123 255 tai sähköpostilla sales.oulu@sokoshotels.fi