Menu

Unelmahäät

Hääsesonki on käynnissä ja haluaisimme muistuttaa, että Solo Sokos Hotel Palace Bridgessä voi järjestää unohtumattomat juhlat!

Tiedämme kuinka luoda erityisen päivän tunnelman. Vihreä patio, elegantit sillat ja alkuperäiset yksityiskohdat sisustuksessa – uppoudu "city resorttimme" estetiikkaan ja raikkaaseen olemukseen vanhan Eliseevin kauppiaiden rakennuksen kaarien alla.

Ravintola Sevilla tarjoaa häämenun vaativampaankin makuun sisältäen tervetulokoktailit ja keittiömestari Alexander Denisovin suunnittelemia annoksia. Juhliin voi tilata buffet-pöydän (alkaen 1 100 ruplaa per vieras), johon voi koota erilaisista vaihtoehdoista mieleisensä juhla-aterian kylmillä ja kuumilla alkupaloilla, salaateilla, lämpimillä ruuilla ja juomilla.

 

Loman jatkaminen on mahdollista vastavihittyjen huoneessa, jossa romanttinen tunnelma, hotellin kehut, mahdollisuus rentoutua Palace Bridge Wellness Clubilla ja henkeäsalpaavan upea ikkunamaisema suoraan päänähtävyyksille tekevät päivästä unohtumattoman.

Hotellimme varausosasto kertoo mielellään lisätietoja huoneistamme ja hääpaketeistamme puhelimitse numerosta + 7 812 335 22 05.

 

Toinen vaihtoehto on pitää mukavat ja terveelliset polttarit Palace Bridgen Wellness Clubilla!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.