Menu
Break Sokos Hotel Koli uudistuu, Majoitus Koli, Hotelli Koli
Break Sokos Hotel Koli uudistuu

Ukko-Kolin huippu uudistuu

Break Sokos Hotel Koli Kylän rakentuessa kansallispuiston portille, Kolin kylälle, myös Break Sokos Hotel Koli Ukko-Kolin huipun tuntumassa uudistuu. Hotelli kokee uudistuksia niin ravintolan, kylpylän kuin hotellihuoneidenkin osalta.
 
Break Sokos Hotel Koli on suljettuna 16.4.–21.4. aikana uudistustöiden takia. Hotelli on avoinna 15.-16.4 majoittuville asiakkaille ja uudistukset aloitetaan sunnuntaina klo 12. Hotelli uusittuine puitteineen avataan 21.4 klo 16.
Viikon aikana 10-vuotisjuhlavuottaan viettävä suosittu Koli Relax Spa huolletaan ja sen ulkopaljuja korotetaan, jotta upeista järvimaisemista voi entistä paremmin nauttia poreista käsin. Kylpylän juhlaviikkoa vietetään 21.-30.4 ja tiedossa on erikoistarjouksia sekä juhlan erikoistarjoiluita.
 
Myös hotellihuoneet ja niiden varusteet uudistuvat. Kolin luonto tuodaan ulkoa sisälle 11 teemahuoneeseen. Näissä huoneissa voit tutustua Kolin tunnettuihin ja vähemmän tunnettuihin luontokohteisiin. Onko suosikkisi syksyinen Mäkrävaara vai keväinen Tarhapuro vai tutustuisitko mieluummin kesään Iso-Korpilla tai Räsävaaran talveen?
 
Lisäämme myös ylempien huoneluokkien huoneiden määrää ja jatkossa Break Sokos Hotel Kolilta löytyykin 11 Junior Suitea, joissa nautit lomastasi Kolilta kansallispuiston maisemia ihaillen. Osaan Junior Suiteista voit majoittua myös lemmikkisi kanssa. Kaikista Junior Suiteista ja Suiteista löydät jatkossa myös kapselikahvikoneet, jotta voit nauttia kupin kuumaa omassa huoneessasi.
 
Break Sokos Hotel Kolilla voit kokea palan nykykarjalaista luksusta. Maisemat avautuvat kohti kansallispuistoa ja sen jylhiä vaaroja sekä kansallispuiston kuusien tahdittamaa, loputtomana jatkuvaa Pielistä. Kaikista hotellihuoneista löytyy jatkossa Mysoda Woody -hiilihapotuslaitteet, jotta voit tehdä itse maailman parhaasta hanavedestä lasillisen kuplavettä. Mysoda Woody -hiilihapotuslaitteen raakamateriaali, puukomposiitti, on valmistettu suomalaisen sellu- ja metsäteollisuuden ylijäämäraaka-aineista, ja laite on voittanut useita designpalkintoja. Kaikista huoneista löydät myös kylpytakin ja -tossut, joissa voit siirtyä suoraan hotellin ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevaan maisemakylpylä Koli Relax Spa:han.
 
Hotellin kaikki kolme ravintolaa kokevat uudistuksia: Grill It! –ravintola jatkaa puuhiiligrillissä valmistettujen makujen parissa. Ravintolan sisustusta päivitetään tunnelmalliseen suuntaan, ja ravintola jatkaa upeiden juhlien, kokousten ja lämminhenkisten illallisten viettopaikkana.
 
Vastaanottoaulan yhteydessä oleva kahvila uudistuu ja jatkossa Cafe Latva palkitsee kävijänsä aidoilla mauilla, sydämellisellä palvelulla sekä ainutlaatuisilla palveluilla – oli takana ajomatka, kokouspäivä, huippujen kierros tai viikon kestänyt vaellus. Cafe Latva tarjoaa pienen hengähdyshetken upeiden maisemien parissa.
 
Hotellin kylpyläkerroksen Kaski Bar tarjoaa huippupäivän huipennuksen. Kaski kutsuu tarttumaan hetkeen ja omistamaan sen kokonaan itselle. Se tarjoilee elämysten, kokemusten ja henkeäsalpaavien maisemien sekaan annoksen rennompaa, pehmeää tunnelmaa. Rauhoittavaa hetkeä hyvässä seurassa – oli seura sitten puoliso, kaveri, uusi tuttavuus tai vaikka omat ajatukset.
 
Uudistunut Break Sokos Hotel Koli avautuu viikon uudistustauon jälkeen entistä upeampana 21.4 klo 16.
 
Tervetuloa kokemaan Koli!